Έκλεψε την καρδιά του Tommy από το “Peaky Blinders”! Αυτή είναι που έγινε η μεγαλύτερη αγάπη του Murphy

Εκατομμύρια συζητούν για τη σύζυγο του Τόμι από το “Peaky Blinders”!😬 Οι θαυμαστές τρόμαξαν βλέποντας τη γυναίκα που ερωτεύτηκε ο Cillian Murphy! 😱🫣

Δεν υπάρχει σχεδόν κανείς που να μην γνωρίζει αυτόν τον ταλαντούχο, χαρισματικό και περιζήτητο ηθοποιό, του οποίου η μεγάλη προσφορά στην κινηματογραφική βιομηχανία του Χόλιγουντ δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Μόνο λίγα είναι γνωστά για την προσωπική του ζωή.

Αυτό που είναι σίγουρα γνωστό είναι ότι είναι ευτυχισμένος παντρεμένος με την καλλιτέχνιδα Yvonne McGuinness εδώ και σχεδόν 20 χρόνια. Το μελλοντικό ζευγάρι γνωρίστηκε για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια του θεατρικού έργου “Disco Pigs”, το οποίο έγινε μοιραίο για τον θρυλικό σταρ του κινηματογράφου.

Το διάσημο ζευγάρι κάνει σπάνια δημόσια εμφάνιση και δεν μοιράζεται λεπτομέρειες για τη ζωή του. Δεν είναι ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η οικογένεια απολαμβάνει τον χρόνο της στην Ιρλανδία και προσπαθεί να κρατηθεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η αμέριστη υποστήριξη και η αφοσίωση της Yvonne στον αξιόλογο ηθοποιό δύσκολα μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Στον ίδιο τον Cillian δεν αρέσουν οι επιχειρήσεις του θεάματος και περνάει τον περισσότερο χρόνο του με την πολύτιμη οικογένειά του.

Like this post? Please share to your friends: