«Ένας άγγελος τότε, ένα τέρας τώρα!» Αυτό συνέβη στην καλλονή του Χόλιγουντ Kim Novak

Πίσω στο 1️⃣9️⃣5️⃣0️⃣s οι άνδρες την αποκαλούσαν εκείνη με το πιο όμορφο πρόσωπο στο Χόλιγουντ! 🫠😍 Ήταν ακόμη και η μούσα του Άλφρεντ Χίτσκοκ! 👏 Τη θυμάσαι από το «Vertigo» και το «Of Human Bondage»!!!🎬 Ο χρόνος πέρασε και καλύτερα να κάτσεις κάτω πριν δεις την ηθοποιό τώρα! 😨🤯 Πρόσφατες φωτογραφίες της μπορείς να βρεις σε αυτό το άρθρο! 👇

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Κ. Νόβακ ήταν κάποτε από τις πιο πανύψηλες, επιθυμητές και επιτυχημένες σταρ του Χόλιγουντ, των οποίων η σημαντική συνεισφορά στη βιομηχανία δεν μπορεί καν να αμφισβητηθεί. Η ψιλόλιγνη καριέρα της έφτασε στο αποκορύφωμά της τη δεκαετία 1950-1960 και υπήρξε μάλιστα η μεγαλύτερη μούσα του Α. Χίτσκοκ.

Αργότερα, παραδέχτηκε ότι εγκατέλειψε το Χόλιγουντ για χάρη της ασφάλειας και της ιδιωτικής ζωής της οικογένειάς της. Οι περισσότεροι θεατές τη θυμούνται από ταινίες όπως το «Vertigo» και το «Pal Joey» που της έφεραν ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία και δόξα. Έχει επίσης ένα βιβλίο όπου μίλησε με ειλικρίνεια για την ομαλή μετάβαση από σταρ του κινηματογράφου σε καλλιτέχνη.

 

Ακριβώς όπως και η Μ. Μονρόε, πάλευε να αποδείξει την ταυτότητά της όντας πεπεισμένη ότι ο κόσμος δεν έβλεπε τίποτα άλλο παρά ένα όμορφο πρόσωπο, γεγονός που την έκανε να αισθάνεται περιορισμένη. Επιστρέφοντας στο Σικάγο, το πάθος της για την τέχνη άνθισε οδηγώντας την να περνάει περισσότερο χρόνο στη φύση με τα ζώα, κάτι που κυριολεκτικά θεράπευσε την ψυχή της και της έδωσε κομμάτι.

Λίγοι γνωρίζουν ότι πάλεψε και με διπολική διαταραχή παραδεχόμενη ότι δεν κατάφερε να έχει αντίκτυπο στην ψυχική της υγεία αλλά και στην καριέρα της. Τα χρόνια έχουν περάσει και η Novak εμφανίζεται εντελώς αγνώριστη. Έχει υποβληθεί σε πλαστικές επεμβάσεις για χάρη της αιώνιας νεότητας και ομορφιάς.

Like this post? Please share to your friends: