Ένας τύπος μεταμόρφωσε το παλιό διαμέρισμα της πεθεράς του και την έκανε το πιο ευτυχισμένο άτομο στον κόσμο

Η σύζυγός μου με ερωτεύτηκε ξανά όταν είδε πώς ανακαίνισα το διαμέρισμα της μητέρας της! 🫠💘Αντί για ένα μπουκέτο λουλούδια ή άρωμα, της έδωσα το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί! 😍🫢Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα συναισθήματά της μόλις μπήκε για πρώτη φορά στο πρόσφατα ανακαινισμένο διαμέρισμά της! 🥹 Για περισσότερα – δείτε το άρθρο! 👇

Ο σημερινός μας ήρωας έγινε ένας τύπος που αποφάσισε να μεταμορφώσει ριζικά το διαμέρισμα της πεθεράς του μέχρις αγνώστου, δεδομένου ότι είχε ανακαινιστεί για τελευταία φορά πριν από δεκαετίες. Η κατάστασή του άφηνε πολλά περιθώρια, οπότε με τη σύζυγό του δεν έχασαν χρόνο και έσπευσαν να ενθουσιάσουν τη γυναίκα με την ανακαίνιση.

Εκείνη δεν ήθελε να αλλάξουμε την προηγούμενη διαρρύθμιση, αφού ήταν απόλυτα ικανοποιημένη από αυτήν. Ωστόσο, ήταν δυσαρεστημένη και με το αισθητικό μέρος. Προκειμένου να έχουν τα πιο επιθυμητά αποτελέσματα, οι σύζυγοι έσπευσαν να προσλάβουν έναν επαγγελματία διακοσμητή εσωτερικών χώρων.

Για τον τοίχο στο χώρο της εισόδου επιλέχθηκε μια ήπια απόχρωση μέντας, ενώ για το δάπεδο χρησιμοποιήθηκαν πλακάκια σε χρώμα τούβλου. Για τη διακόσμηση των τοίχων επιλέχθηκαν ξύλινα πάνελ στα οποία τοποθετήθηκαν γάντζοι για τα εξωτερικά ρούχα. Εδώ τοποθετήθηκαν επίσης μια πλωτή κονσόλα, ένας καθρέφτης με οπίσθιο φωτισμό και ένας μαύρος οθωμανικός. Στον απέναντι τοίχο εγκαταστάθηκε επίσης μια ευρύχωρη ντουλάπα.

Το δάπεδο στο χώρο της κουζίνας είναι το ίδιο με αυτό του διαδρόμου. Υπάρχει μια μονάδα κουζίνας στα δεξιά της εισόδου. Ο τοίχος πίσω από το σετ βάφτηκε σε μια ευχάριστη ανοιχτή πράσινη απόχρωση. Οι επάνω όψεις ήταν κατασκευασμένες από ξύλο και οι κάτω ήταν βαμμένες σε κλασικό λευκό χρώμα.

Στο δάπεδο του καθιστικού τοποθετήθηκαν σανίδες παρκέ. Υπάρχει ένας μεγάλος γκρι καναπές με χώρο για τηλεόραση. Ο τοίχος πίσω από τον καναπέ βάφτηκε πορτοκαλί. Εδώ υπάρχουν επίσης ανοιχτά και κλειστά τμήματα. Στο πίσω μέρος του δωματίου οργανώθηκε άλλος ένας επιπλέον χώρος ύπνου.

Στα πλαϊνά έγιναν ράφια και ντουλάπια. Ο μεγάλος αποθηκευτικός χώρος ήταν μία από τις κύριες απαιτήσεις για την αναδιαμόρφωση.

Όσον αφορά την κρεβατοκάμαρα, οι τοίχοι εκεί δεν βάφτηκαν, αλλά καλύφθηκαν με δύο τύπους ταπετσαρίας. Μπορεί κανείς να δει μια συρταριέρα και απέναντί της υπάρχει μια ευρύχωρη ντουλάπα για τα πράγματα. Ένα μεγάλο διπλό κρεβάτι βρήκε τη θέση του στο κέντρο. Το κρεβάτι διαθέτει επίσης μηχανισμό ανύψωσης με επιπλέον αποθηκευτικό χώρο.

Οι νέοι ιδιοκτήτες αποφάσισαν να έχουν ξεχωριστό μπάνιο και τουαλέτα. Στο πάτωμα υπάρχουν ακόμα τα ίδια εξαγωνικά πλακάκια σε χρώμα τούβλου. Για τους τοίχους χρησιμοποιήθηκαν λευκά και γκρι πλακάκια που μιμούνται το τούβλο. Το ντουλάπι κάτω από τον νιπτήρα έγινε κρεμαστό.

Like this post? Please share to your friends: