Ένα ζευγάρι απέκτησε μια “νέα” κουζίνα από την παλιά του, χωρίς να κάνει τίποτα άλλο από το να βάψει το δωμάτιο

Κανείς δεν ήταν έτοιμος για το τελικό αποτέλεσμα! 😮👏Η οικογένεια ανακαίνισε την απαρχαιωμένη κουζίνα τους μέχρις αγνώστου, απλά βάφοντάς την! 😍 Δείτε πώς είναι τώρα σε αυτό το άρθρο! 👇👇👇

Το σημερινό μας άρθρο αφορά την Jennifer John από την Αυστραλία, η οποία σκεφτόταν εδώ και καιρό να ανακαινίσει την κουζίνα της, η μίζερη όψη της οποίας άφηνε πολλά περιθώρια. Καθώς δεν είχε χρήματα και στερούνταν οικονομικών δυνατοτήτων, αποφάσισε να βάψει τους τοίχους.

Χωρίς χρήματα, δεν είχε άλλη επιλογή από το να βάψει, τουλάχιστον, το δωμάτιο, ώστε να του δώσει μια φρέσκια όψη και να προσθέσει τη δική της μοναδική γοητεία και σπιρτάδα σε αυτό. Η όλη διαδικασία διήρκεσε περίπου 60 ημέρες και το τελικό αποτέλεσμα άφησε άφωνο ακόμη και τον σύζυγό της.

Τώρα, τα ξύλινα έπιπλα της κουζίνας βάφτηκαν λευκά και μπεζ, γεγονός που φάνηκε να κάνει τον χώρο οπτικά πιο ευρύχωρο και την ατμόσφαιρα πιο μοντέρνα και φιλόξενη.

Η Jennifer παραδέχεται ότι ξόδεψαν πολύ περισσότερο χρόνο για την αφαίρεση της παλιάς βαφής, ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα άφησε τους πάντες άφωνους και κέρδισε τον σεβασμό και τον έπαινο των χρηστών του δικτύου. Συνολικά, το ζευγάρι ξόδεψε περίπου 2000 δολάρια και απέκτησε μια νέα κουζίνα.

Like this post? Please share to your friends: