Ένα κορίτσι που έμοιαζε με κούκλα και προσέλκυε τους πάντες: Ανακαλύψτε πώς μοιάζει αυτό το αξιολάτρευτο κορίτσι μετά από 9 χρόνια

Αυτό το κοριτσάκι καθήλωσε τους πάντες με την εκπληκτική ομορφιά της και την κουκλίστικη εμφάνισή της 😱😍 Είστε περίεργοι να δείτε πώς φαίνεται αυτό το αξιολάτρευτο παιδί μετά από 9 χρόνια; 😳🧐 Δείτε τις φωτογραφίες στο άρθρο! 👇

Αυτό το κοριτσάκι, που έμοιαζε με κούκλα, απέκτησε φήμη σε ηλικία μόλις 2 ετών. Η εξαιρετική ομορφιά της προσέλκυσε τον θαυμασμό όλων. Ξεκίνησε μάλιστα να κάνει και μόντελινγκ σε τόσο μικρή ηλικία.

Με την ονομασία “Η διάσημη κούκλα”, οι φωτογραφίες της διαδόθηκαν ταχύτατα στο διαδίκτυο. Πολλοί άνθρωποι δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι ήταν πραγματικό πρόσωπο και κατηγόρησαν τις εταιρείες ότι επεξεργάστηκαν τις φωτογραφίες της για να φαίνονται εξωπραγματικές.

Με την πάροδο του χρόνου, έγινε σαφές ότι η Aira ήταν πράγματι ένας πραγματικός άνθρωπος με εξαιρετική εμφάνιση.

Δεν είναι σαφές αν η Aira έχασε την παιδική της ηλικία, καθώς περνούσε τον περισσότερο χρόνο της σε πρακτορεία μόδας αντί να παίζει με άλλα παιδιά. Αμέτρητοι φωτογράφοι ανυπομονούσαν να τη βάλουν να ποζάρει στις κάμερές τους.

Καθώς μεγάλωνε, τα πρακτορεία έχασαν σταδιακά το ενδιαφέρον τους και η δημοτικότητά της εξασθένησε. Αν και ορισμένα πρακτορεία εξακολουθούν να την προσκαλούν σε εκδηλώσεις ή φωτογραφήσεις, αυτό συμβαίνει σπάνια.

Τώρα, ως έφηβη, η Aira έχει λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου κάποιοι εξακολουθούν να την αποκαλούν “κούκλα”.

Πιστεύετε κι εσείς ότι είναι τόσο όμορφη;

Like this post? Please share to your friends: