Ένα κορίτσι που μοιάζει με κούκλα: Πώς μοιάζει αυτό το αξιολάτρευτο κορίτσι μετά από 9 χρόνια

Πώς φαίνεται το κορίτσι με την εμφάνιση κούκλας μετά από 9 χρόνια
Αυτό το κοριτσάκι με την εμφάνιση που μοιάζει με κούκλα απέκτησε φήμη όταν ήταν ακόμα 2 ετών. Το αξιολάτρευτο παιδί προσέλκυσε και έκανε τους πάντες να το θαυμάσουν λόγω της εξαιρετικά όμορφης και εντυπωσιακής εμφάνισής της. Σε τόσο μικρή ηλικία μάλιστα ασχολήθηκε με το μόντελινγκ.

Το κοριτσάκι απέκτησε τον τίτλο “Η διάσημη κούκλα” καθώς η εμφάνισή της έμοιαζε με όμορφη κούκλα.

Οι θαυμαστές φωτογραφίες της Aira διαδόθηκαν αμέσως σε όλο το διαδίκτυο και οι άνθρωποι πραγματικά δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι ήταν πραγματικά ένας άνθρωπος και όχι μια άψυχη κούκλα. Κατηγόρησαν επίσης την εταιρεία ότι επεξεργάστηκε τόσο πολύ τις φωτογραφίες που το κορίτσι δεν φαίνεται καθόλου αληθινό.

Ενώ, με την πάροδο του χρόνου, όλοι βεβαιώθηκαν ότι το κορίτσι ήταν, στην πραγματικότητα, ένας πραγματικός άνθρωπος με απολύτως όμορφη εμφάνιση.

Ακόμα παραμένει άγνωστο αν το κοριτσάκι πέρασε άδικα τα παιδικά του χρόνια ή όχι, καθώς η μικρή δεν αλληλεπιδρούσε και δεν έπαιζε με άλλα παιδιά, αλλά ήταν συνεχώς απασχολημένη σε πρακτορεία μόδας.

Η Aira ήταν, μάλιστα, πολύ δημοφιλής και τόσοι πολλοί φωτογράφοι την ήθελαν να ποζάρει για φωτογραφίες.

Ο καιρός πέρασε, το κορίτσι άρχισε να μεγαλώνει και τα περισσότερα πρακτορεία αρνήθηκαν να συνεργαστούν μαζί της, έτσι, η δημοτικότητά της σταδιακά εξαφανίστηκε.

Βέβαια μερικές φορές υπάρχουν κάποια πρακτορεία που συνεχίζουν να καλούν το κορίτσι σε εκδηλώσεις ή φωτογραφήσεις, αλλά αυτό, δυστυχώς, συμβαίνει μάλλον σπάνια.

Όπως και οι συνομήλικές της, η Aira έχει λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου κάποιοι εξακολουθούν να την αποκαλούν κούκλα.


Εσείς την βρίσκετε όμορφη;

Like this post? Please share to your friends: