“Ένα μελλοντικό σούπερ μόντελ μεγαλώνει!” Έτσι μοιάζει ο γιος του Τζον Τραβόλτα και της αείμνηστης Κέλι Πρέστον

Η σύζυγός του αγνόησε τις προειδοποιήσεις των γιατρών και γέννησε τον γιο τους σε ηλικία 4️⃣7️⃣!👏 Στο 2️⃣0️⃣1️⃣0️⃣ η οικογένεια του Τζον Τραβόλτα καλωσόρισε τον Μπέντζαμιν! 😍👨‍👩‍👦 τα χρόνια πέρασαν και έγινε ένας μικρός καρδιοκατακτητής! 🫠💘 Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του αγοριού σε αυτό το άρθρο και προσπαθήστε να μην ερωτευτείτε! 👇

Ήταν το 1989 κατά τη διάρκεια της οντισιόν για την ταινία “Οι ειδικοί” που ο J. Travolta και ο K. Preston διασταυρώθηκαν για πρώτη φορά. Παντρεύτηκαν μέσα σε δύο χρόνια και είχαν την ευλογία να υποδεχτούν τρία παιδιά. Ήταν, αναμφίβολα, από τα πιο ανθεκτικά και υποδειγματικά ζευγάρια.

Ο Τραβόλτα εκτιμούσε τον ρόλο του ως πατέρας μοιραζόμενος τους προβληματισμούς του κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας “From Paris with Love” το 2002. Εξέφρασε το βάθος των συναισθημάτων του για τα παιδιά του, ειδικά για την Jett που με τραγικό τρόπο έφυγε από τη ζωή στα 14 της χρόνια μετά από μια κρίση που οδήγησε σε ένα θανατηφόρο ατύχημα στο μπάνιο.

Προηγουμένως είχε διαγνωστεί με τη νόσο Kawasaki σε ηλικία δύο ετών, η οποία οδήγησε σε φλεγμονή των αρτηριών και αύξησε τον κίνδυνο καρδιακών επιπλοκών. Ήταν το 2000 όταν γεννήθηκε η κόρη τους, η Ella, η οποία διεύρυνε την οικογένειά τους και έφερε μόνο χαρά και ευτυχία.

Το ενδιαφέρον είναι ότι η Kelly έμεινε ξανά έγκυος, αλλά ήδη σε ηλικία 47 ετών. Δεν άκουσε τις συμβουλές και τις προειδοποιήσεις των γιατρών όντας αποφασισμένη να γεννήσει. Το 2010 η οικογένεια καλωσόρισε τον Benjamin που έφερε μια ανανεωμένη αίσθηση σκοπού και χαράς.

Ο ερχομός του έφερε ηρεμία και αρμονία στην οικογένεια. Ωστόσο, μια άλλη τραγωδία συνέβη όταν η Kelly έφυγε από τη ζωή το 2017 εξαιτίας ενός καρκίνου του μαστού. Ο Τραβόλτα αγκάλιασε τη μονογονεϊκότητα. Κάπως έτσι είναι σήμερα ο Μπέντζαμιν!

Like this post? Please share to your friends: