“Ένα μελλοντικό σούπερ μόντελ!” Το πώς μοιάζει η 14χρονη κόρη του Μαρκ Γουόλμπεργκ αξίζει την ιδιαίτερη προσοχή μας

Ο Μαρκ Γουόλμπεργκ έδειξε την κόρη του και τώρα όλοι λένε το ίδιο πράγμα! 🧐🤔 Ο σταρ του Χόλιγουντ χτυπάει το δίκτυο με ένα σπάνιο στιγμιότυπο της κληρονόμου του προς τιμήν των γενεθλίων της 1️⃣4️⃣th! 😮😍 Ας συγχαρούμε μαζί το κορίτσι! 🎉🎁 Δείτε τι ομορφιά έχει γίνει σε αυτό το άρθρο! 👇

Η ζωή του Μαρκ Γουόλμπεργκ δεν παύει ποτέ να βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας. Σε αντίθεση με πολλούς άλλους αστέρες του Χόλιγουντ, εκείνος κρατάει τον εαυτό του μακριά από τη λάμψη και τη γοητεία του και, αντίθετα, δίνει προτεραιότητα στην οικογένειά του και περνάει τον περισσότερο χρόνο με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Αυτό είναι κάτι αξιέπαινο.

Να αναφέρουμε ότι η μικρή του κόρη έχει ήδη κλείσει τα 14 της χρόνια προς τιμήν της οποίας ο Αμερικανός ηθοποιός ενθουσίασε τους followers του με μια σπάνια throwback φωτογραφία. Η Γκρέις εμφανίστηκε ακόμα ως μικρό κορίτσι. Η μητέρα της Thea Durman συνεχάρη επίσης με συγκινητικό τρόπο την κληρονόμο της μοιράζοντας επίσης μερικά ζεστά στιγμιότυπα.

Έτσι έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης: “Ευτυχισμένα 14α γενέθλια στο μωρό μας. Σε αγαπάμε περισσότερο από τον ήλιο, το φεγγάρι και τα αστέρια. Συνέχισε να λάμπεις όπως κάνεις γλυκό κορίτσι”.

Για όσους δεν γνωρίζουν, οι σύζυγοι έχουν τέσσερα παιδιά και η Grace είναι το μικρότερο. Έχουν επίσης δύο γιους και τη μεγαλύτερη κόρη.

Φαίνεται πραγματικά αξιολάτρευτη, έτσι δεν είναι;

Like this post? Please share to your friends: