“Ένα νέο ειδύλλιο μετά το διαζύγιο!” Πώς μοιάζει η νέα κοπέλα του Κέβιν Κόστνερ αξίζει την προσοχή μας

Έδειξε τη νέα του αγάπη και τώρα όλοι τον αποκαλούν “τυχερό άνθρωπο”!🤤 Ο ηθοποιός του “Yellowstone” αποκάλυψε την ταυτότητα της νέας του φίλης και ανατίναξε το δίκτυο!🧐😯 Ποια έκλεψε την καρδιά του σταρ του κινηματογράφου λίγο μετά το διαζύγιό του και πώς μοιάζει; 🤫 Για περισσότερες λεπτομέρειες -δείτε το άρθρο! 👇

Ο πρωταγωνιστής του “Yellowstone” ξεκίνησε πρόσφατα ένα νέο ειδύλλιο με τη δημοφιλή και επιτυχημένη τραγουδίστρια Jewel. Οι παπαράτσι εντόπισαν το νέο ζευγάρι σε μια εκδήλωση τένις για την υποστήριξη του ιδρύματος Inspiring Children Foundation στο διάσημο νησί Necker Island που ανήκει στον R. Branson.

Ο Κόστνερ πέρασε πρόσφατα μια δύσκολη περίοδο λόγω του χωρισμού από τη σύζυγό της με την οποία ήταν παντρεμένος επί 18 χρόνια. Ο ίδιος δεν μπήκε σε βάθος στις απρόβλεπτες συνθήκες που οδήγησαν στον χωρισμό τους και πάντα προσπαθούσε να διατηρεί την ιδιωτικότητα.

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Costner και η ήδη πρώην σύζυγός του υποδέχτηκαν τρία παιδιά: Cayden, Hayes και Grace. Πλέον, όλα ανήκουν στο παρελθόν και εκείνος βρίσκει τη χαρά και την ευτυχία με την Jewel. Μπορεί να πει κανείς ότι φωτίζονται ο ένας με την παρουσία του άλλου και ήδη κάνουν σχέδια για το μέλλον.

Like this post? Please share to your friends: