“Ένα σώμα γιαγιάς, ένα πρόσωπο εφήβου!” Οι φωτογράφοι έδειξαν πώς μοιάζει η Foster στην πραγματική ζωή

Οι θαυμαστές χρειάστηκε μάλιστα να ελέγξουν ξανά την ηλικία της Foster μετά από αυτές τις φωτογραφίες! 😳🤭Αυτή είναι η εμφάνιση της 60χρονης ηθοποιού χωρίς μακιγιάζ και φίλτρα! 🤯😯

Το πώς είναι τώρα η Jodie Foster ήρθε ως μεγάλη έκπληξη για όλους. Η εξαιρετική ηθοποιός βιντεοσκοπήθηκε από φωτογράφους που δεν έχασαν την ευκαιρία να απαθανατίσουν την επιτυχημένη σταρ του κινηματογράφου χωρίς φίλτρα, ρετούς και μακιγιάζ.

Είναι από τις σταρ του κινηματογράφου για τις οποίες η ηλικία δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένας αριθμός και οι οποίες αποδέχονται τον εαυτό τους όπως ακριβώς είναι χωρίς να σπεύδουν σε αισθητικούς και αισθητικούς.

Οι φωτογραφικοί φακοί έχουν αποτυπώσει τον τελευταίο καιρό την ταλαντούχα σταρ του κινηματογράφου χωρίς μακιγιάζ και ρετούς. Αυτό που δείχνει χωρίς ίχνος καλλυντικών εντυπωσίασε τους πάντες.

“Σας παρακαλώ, μην μπερδεύετε την ατημέλητη εμφάνιση με την υιοθέτηση της φυσικής ομορφιάς!”, “Όποια κι αν είναι η ηλικία, μια γυναίκα πρέπει πάντα να φροντίζει τον εαυτό της”, “Με δυσκολία πιστεύω ότι αυτή είναι όντως εκείνη!”, “Πρέπει να βρίσκει και λίγο χρόνο για τον εαυτό της!”.

Περιμένουμε τις δικές σας σκέψεις στα σχόλια!

Like this post? Please share to your friends: