Ένα φαινομενικά συνηθισμένο “ξύλινο κουτί” αποδεικνύεται το πιο άνετο και πολυτελές μέρος για να ζήσετε που έχετε δει.

Με την πρώτη ματιά μοιάζει με ένα “ξύλινο κουτί”, αλλά όταν μπαίνει κανείς μέσα, όλα αλλάζουν! 🤫😍Η οικογένεια μας καλωσόρισε στο σπίτι τους 2️⃣1️⃣ τετραγωνικών μέτρων και τώρα οι άνθρωποι ονειρεύονται να ζήσουν εκεί! 🫠🤩Κανείς δεν ήταν έτοιμος για μια τέτοια απροσδόκητη τροπή! 😯Για περισσότερα – δείτε το άρθρο!👇

Η σημερινή σουηδική οικογένεια οργάνωσε μια μικρή ξενάγηση στο απολύτως μοναδικό σπίτι της και έγινε αστέρια του διαδικτύου. Είναι οι ιδιοκτήτες αυτού του ξεχωριστού “ξύλινου κουτιού” που αποδείχτηκε ότι είναι ένα καταπληκτικό μέρος για να ζει κανείς από τη στιγμή που ο κόσμος είδε το εσωτερικό του. Δεν ξεπερνά τα 21 τετραγωνικά μέτρα, γεγονός που αρχικά δυσκολεύει να πιστέψει κανείς ότι μπορεί να αποτελέσει ένα άνετο μέρος για να ζήσει κανείς, αλλά το άρθρο αυτό δείχνει κάτι άλλο.

Δεδομένου ότι ο χώρος είναι μάλλον μικρός, αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν ανοιχτά χρώματα στη διακόσμηση για να κάνουν τον χώρο οπτικά μεγαλύτερο. Στο πάτωμα τοποθετήθηκαν σκούρα πλακάκια. Στα δεξιά της εισόδου, κατασκευάστηκε μια κόγχη όπου τοποθετήθηκε το σύστημα αποθήκευσης. Μπορείτε να δείτε εδώ και ένα μικρό ψυγείο.

Μπορούμε να πούμε ότι η κουζίνα και το καθιστικό καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος του χώρου. ο χώρος του καθιστικού τοποθετήθηκε πιο κοντά στο παράθυρο. Στα δεξιά υπάρχει ένας μεγάλος καναπές, και απέναντι υπάρχει μια βάση τηλεόρασης και η ίδια η τηλεόραση. Το δωμάτιο διαθέτει επίσης μια μεγάλη τραπεζαρία.

Ήταν δυνατή η κατασκευή ενός ημιώροφου όπου οργανώθηκε ένα υπνοδωμάτιο λόγω των υψηλών οροφών. Όσον αφορά το μπάνιο, στο δάπεδο τοποθετήθηκαν μαύρα τετράγωνα πλακάκια και για τους τοίχους επιλέχθηκαν λευκά ορθογώνια πλακάκια. Αντί για μπανιέρα, εγκατέστησαν ντους και, έτσι, εξοικονόμησαν πολύ χώρο. Αυτό κατέστησε δυνατή την τοποθέτηση ενός πλυντηρίου ρούχων εδώ.

Like this post? Please share to your friends: