Έτσι μοιάζει η 16χρονη κόρη της Τζούλια Ρόμπερτς, μοιάζει με την όμορφη μητέρα της

Η κόρη της Τζούλια Ρόμπερτς εκπλήσσει με την εμφάνισή της.
Η Τζούλια Ρόμπερτς θεωρείται μία από τις πιο όμορφες ηθοποιούς. Είναι πολύ επιτυχημένη τόσο στη δουλειά όσο και στην προσωπική της ζωή. Σύζυγός της είναι ο Dennis Moder- έχουν τρία παιδιά, δύο γιους και μια κόρη, την Hazel.

Είναι απίστευτο, αλλά η Τζούλια είναι ήδη 54 ετών. Κοιτάζοντάς την, είναι αδύνατο να μαντέψει κανείς την ηλικία της καθόλου. Της αρέσει να περνάει το χρόνο της με τα χόμπι της οικογένειας.
Η 16χρονη Χέιζελ εκπλήσσει με την εμφάνισή της.

Ένα κορίτσι γεννήθηκε από δίδυμα. Για μεγάλο χρονικό διάστημα, η Τζούλια δεν έλεγε σε κανέναν για τα παιδιά της. Ο κόσμος έχει αναφέρει ότι το κορίτσι μεγαλώνει ως μια πραγματική ομορφιά.
Στην αρχή η Χέιζελ έμοιαζε περισσότερο με τον πατέρα της, αλλά σταδιακά έμοιαζε περισσότερο με τη μητέρα της. Το κορίτσι μοιάζει με τη Σκάρλετ Γιόχανσον. Και αυτό παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχουν οικογενειακοί δεσμοί μεταξύ τους.

Η Τζούλια δεν προσπαθεί να την σπρώξει στον κόσμο των σταρ, να την κάνει διάσημη. Πιστεύει ότι η κόρη της πρέπει να επιλέξει ένα κανονικό επάγγελμα. Έχει πολύ καλούς βαθμούς στο σχολείο.

Η Φουντουκιά είναι απίθανο να είναι η χρυσή εποχή των νέων που χρησιμοποιούν τα χρήματα των γονιών τους για να πετύχουν.

Το πιθανότερο είναι ότι όλες οι πόρτες θα ανοίξουν γι’ αυτήν σύντομα.

Like this post? Please share to your friends: