“Έχει γεράσει σαν κρασί!” Έτσι μοιάζει και ζει η χήρα του Patrick Swayze χρόνια μετά τον θάνατο του ηθοποιού

Στο 2️⃣0️⃣0️⃣9️⃣ ο κόσμος αποχαιρέτησε τον Σουέιζι! 😭👋Τα τελευταία λεπτά της ζωής του τα πέρασε με τη γυναίκα του με την οποία ήταν τρελά ερωτευμένος ακόμα και στο 5️⃣8️⃣! 😓👏Τα χρόνια πέρασαν, η Lisa βρήκε νέο έρωτα και παντρεύτηκε! 😮❤️‍🩹 ισχυρίζεται ότι εξακολουθεί να αγαπάει τα χρόνια που πέρασε με τον Patrick! 👏Δείτε πώς είναι τώρα η για πάντα μούσα της σταρ του κινηματογράφου σε αυτό το άρθρο! 👇

Ένα από τα πιο εμβληματικά, πανύψηλα και υποδειγματικά ζευγάρια ήταν κάποτε του P. Swayze και της συζύγου του Lisa. Οι σύζυγοι ήταν απολύτως αχώριστοι ακόμα και στα τελευταία λεπτά της ζωής του διάσημου ηθοποιού. Ήταν το 2009 όταν ο Swayze άφησε τον κόσμο σε δάκρυα και θλίψη με τον θάνατό του σε ηλικία 58 ετών.

Για όσους δεν γνωρίζουν, ήταν στα γυρίσματα της ταινίας “Ghost” όταν οι μελλοντικοί σύζυγοι διασταυρώθηκαν για πρώτη φορά. Ακόμα και μετά από 30 και πλέον χρόνια γάμου, εξακολουθούσαν να κοιτάζονται με αγάπη και ζεστασιά. Όπως υποστήριξε ο Swayze, ήταν η ψυχρότητά της που τον προσέλκυσε με την πρώτη ματιά.

Γνωρίστηκαν για πρώτη φορά όταν ο σταρ του κινηματογράφου ήταν ακόμα στα 20 του, ενώ η Lisa ήταν 15 ετών και είχε γραφτεί σε σχολή μπαλέτου. Η χημεία μεταξύ τους προέκυψε και το 1975 παντρεύτηκαν. Ωστόσο, η ζωή τους δεν ήταν τόσο τέλεια όσο μπορεί να φαίνεται. Οι σύζυγοι βίωσαν την απώλεια του παιδιού τους και δεν μπόρεσαν να γίνουν γονείς.

Η Λίζα ήταν εκείνη που στάθηκε στο πλευρό του στην πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του. Ο πατέρας του και η αδελφή του πέθαναν και εκείνος προσπάθησε να “απαλύνει” τον πόνο με το αλκοόλ. Η Λίζα έγινε ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του και τον βοήθησε να ξεπεράσει αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Οι σύζυγοι χτυπήθηκαν από τραγικά νέα. Το 2008 ο ηθοποιός του “Dirty Dancing” άρχισε να υποφέρει από σοβαρά προβλήματα υγείας. Ένα χρόνο αργότερα, δυστυχώς, έφυγε από τη ζωή αφήνοντας τη σύζυγό του μόνη της. Αρχικά, η Lisa θεώρησε προδοσία το γεγονός ότι ξεκίνησε μια νέα σχέση με άλλον άνδρα μετά το θάνατο του συζύγου της.

Τότε, γνώρισε τον δισεκατομμυριούχο A. DePrisco και σύντομα παντρεύτηκαν. Η χήρα του Swayze είναι ήδη 65 ετών. Η σύζυγος του αείμνηστου ηθοποιού και ο Αμερικανός κοσμηματοπώλης είναι ευτυχισμένοι παντρεμένοι και συχνά μοιράζονται ρομαντικές φωτογραφίες ενθουσιάζοντας τους χρήστες του δικτύου. Η Lisa φαίνεται να είναι ακόμα “κολλημένη” στα 20 της χρόνια και δείχνει αβίαστα πανέμορφη.

Like this post? Please share to your friends: