«Έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου!» Η μεγαλύτερη κληρονόμος της Τζολί και του Πιτ κάνει μια ανακοίνωση και επιβεβαιώνει τις φήμες

Η Zahara κάνει μια δήλωση και προκαλεί σάλο στους θαυμαστές των γονιών της! 😲🤨 Κρατήστε την ανάσα σας πριν μάθετε πώς αντέδρασε ο Pitt στην πρόσφατη απόφαση της υιοθετημένης κόρης του! 🤫😱Αυτή είναι όλη η αλήθεια πίσω από όλες τις φήμες! 💯💥 Δείτε τι απόφαση πήρε το κορίτσι σε αυτό το άρθρο! 👇

Έχουν έξι παιδιά μαζί. Η Zahara είναι η μεγαλύτερη κόρη του πρώην πιο εμβληματικού ζευγαριού του Χόλιγουντ. Έχει ξεκινήσει μια νέα εποχή στη ζωή της και έγινε μέλος της οργάνωσης Alpha Kappa Alpha στο Spelman College στην Αττάντα.

«Το όνομά μου είναι Zahara Marley Jolie, έρχομαι από τη Χρυσή Πολιτεία, από την πόλη που είναι γεμάτη αγγέλους, το Λος Άντζελες της Καλιφόρνιας». Ο πρωταγωνιστής του «Mr. and Mrs. Smith» έγινε ειλικρινής σε συνέντευξή του μη μπορώντας να συγκρατήσει την ευτυχία και την υπερηφάνεια του. Η εξυπνάδα και η σοφία της κάνουν τον Πιτ ατελείωτα ευτυχισμένο.

Ο Μπραντ αναγνωρίζει τη μετάβασή τους στην ενήλικη ζωή και το συναισθηματικό βάρος που έχει να βλέπει τα παιδιά του να γίνονται ανεξάρτητοι ενήλικες. Ανέφερε επίσης ότι η Zahara έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά του και ότι ποτέ δεν μετάνιωσε που την υιοθέτησε.

«Έχω δει παιδιά να υποφέρουν – όπως η μεγαλύτερη κόρη μας. Ξέρω ότι δεν θα ήταν ζωντανή (αν δεν την είχαν υιοθετήσει».

 

Like this post? Please share to your friends: