“Ήδη μητέρα ενός γλυκού αγοριού!” Η Ναόμι Κάμπελ γέννησε ένα αγοράκι και μάλιστα μοιράστηκε τη φωτογραφία του

“Ποτέ δεν είναι αργά για να γίνεις μαμά, ακόμα και στα 53 σου!”🥰Παρά το γεγονός ότι η Ναόμι πάντα έκρυβε το πρόσωπο της κόρης της, αυτή τη φορά μοιράστηκε τη φωτογραφία του νεογέννητου γιου της🤗💙Πώς μοιάζει δείτε στο άρθρο👇👇👇👇

Γνωρίζουμε καλά ότι η Naomi Campbell προσπάθησε να μην δείξει την κόρη της στο κοινό. Όμως οι παπαράτσι κατάφεραν να φωτογραφίσουν το κορίτσι αρκετές φορές, αλλά μόνο φωτογραφίες από την πλάτη δημοσιεύτηκαν στα μέσα ενημέρωσης. Το πρόσωπο του μωρού αποκαλύφθηκε τελικά στη γιορτή για τα 53α γενέθλια του supermodel.

Το τοπ μόντελ Ναόμι Κάμπελ, στα 53 της χρόνια, δεν έχει αποκτήσει ακόμη σύζυγο, αλλά συνειδητοποιεί τον εαυτό της ως μητέρα. Έτσι, πριν από δύο χρόνια έγινε για πρώτη φορά μητέρα και απέκτησε μια κόρη. Το μοντέλο δεν διέψευσε ότι μια παρένθετη μητέρα γέννησε το παιδί της. Το ποιος όμως λειτούργησε ως πατέρας είναι άγνωστο.

Και τότε έγινε γνωστό ότι η Ναόμι έγινε ξανά μητέρα. Πρόσφατα, το supermodel σόκαρε τους συνδρομητές της σε απαγορευμένο κοινωνικό δίκτυο με την είδηση ότι έγινε μητέρα ενός αγοριού, το όνομα του οποίου επέλεξε να κρατήσει μυστικό.

Απέκτησε έναν γιο, για τον οποίο το μοντέλο ενημέρωσε τους συνδρομητές της και δημοσίευσε μια φωτογραφία της που κρατάει το μωρό στην αγκαλιά της. Δεδομένου ότι κανείς δεν είδε την Κάμπελ έγκυο, πιθανότατα κατέφυγε και πάλι σε παρένθετες μητέρες. Οι θαυμαστές συγχαίρουν το μοντέλο, αλλά λυπούνται που δεν δημιούργησε ποτέ μια κανονική οικογένεια.

Like this post? Please share to your friends: