«Ήρθε η ώρα να επισκεφθείτε έναν ψυχίατρο!»: Τα προκλητικά βίντεο της Σπίαρς έκαναν τους θαυμαστές να ανησυχούν ξανά για εκείνη

Η στρογγυλεμένη Britney Spears κουνάει το κορμί της μπροστά στους followers της και τους αφήνει άφωνους! 😱🫣 Δεν μπορούσαν να βρουν λόγια για να εκφράσουν την απογοήτευσή τους! 🤐😲

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от XILA MARIA RIVER RED (@britneyspears)


Η Britney Spears ήταν μία από τις πιο επιθυμητές, επιτυχημένες και περιζήτητες ερμηνεύτριες της δεκαετίας του 2000. Η δημοτικότητά της δεν γνώριζε όρια και το χάρισμα και η λάμψη της εξακολουθούν να γοητεύουν εκατομμύρια ανθρώπους. Τα τραγούδια της Britney έκαναν θραύση σε όλες τις μουσικές πλατφόρμες καθιστώντας την είδωλο.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от XILA MARIA RIVER RED (@britneyspears)

Τα πιο πρόσφατα προκλητικά της βίντεο με χορό έκαναν και πάλι θραύση στο δίκτυο επιβεβαιώνοντας το όνομά της ως αυτό της πιο σκανδαλώδους και πολυσυζητημένης ερμηνεύτριας της ποπ βιομηχανίας.

Δεν άφησε τους πάντες άφωνους μόνο με το αισθησιακό στυλ και τις τολμηρές κινήσεις της, αλλά και με το εμφανώς στρογγυλεμένο μισάνοιχτο σώμα της. Αρκετοί χρήστες του δικτύου δεν μπορούσαν να βρουν λόγια για να εκφράσουν την απογοήτευσή τους.

«Τη λυπάμαι!», «Έχει αφήσει εντελώς τον εαυτό της», «Τι συνέβη στο παιδικό μας είδωλο;», «Μπρίτνεϊ, τι σου συμβαίνει;».

Like this post? Please share to your friends: