“Ήρθε η ώρα να προσευχηθούμε!” Έτσι άλλαξε η τραγουδίστρια Σελίν Ντιόν από το σύνδρομο Stiff-person Syndrome

Είναι αδύνατο να μην χύσεις ένα δάκρυ μετά τα τελευταία νέα για τον Dion! 💧💔 Η εμβληματική τραγουδίστρια του “My Heart Will Go On” έχει ήδη χάσει τον έλεγχο των μυών της και ζητάει τη στήριξή μας! 🥺Όλοι άρχισαν να προσεύχονται! 🙏😭 Νέες σπαρακτικές φωτογραφίες της έρχονται στην επιφάνεια του δικτύου τις οποίες μπορείτε να δείτε και εσείς σε αυτό το άρθρο! 👇

Δεν είναι πλέον μυστικό ότι έχει διαγνωστεί με μια σπάνια πάθηση η οποία έχει ήδη καταβάλει το τίμημα της στην εμβληματική τραγουδίστρια. Η τραγουδίστρια, που έμεινε περισσότερο στην ιστορία από την επιτυχία της “My Heart Will Go On”, στην οποία συμμετείχε στην επική ταινία “Τιτανικός”, αναγκάστηκε να ακυρώσει τις περιοδείες και τις συναυλίες της λόγω της επιδεινούμενης κατάστασής της.

Το σύνδρομο προκαλεί έντονη δυσφορία και πόνο που είναι κάτι που δύσκολα υπομένει κανείς. Πρόσφατα, διαδόθηκε η είδηση ότι έχει χάσει τον έλεγχο των μυών της και δεν έχει άλλη επιλογή από το να βάλει τέλος στην ψιλόλιγνη καριέρα της. Ο τρόπος με τον οποίο έχει αλλάξει η εμβληματική τραγουδίστρια δεν διέφυγε της προσοχής κανενός.

“Οι θρύλοι παραμένουν θρύλοι ό,τι και να γίνει!”, “Μου πήρε λίγο χρόνο να την αναγνωρίσω”, “Σου ευχόμαστε υπομονή και γρήγορη ανάρρωση”, “Μοιάζει με σκελετό με τόσο μικροσκοπικά πόδια και κοκαλιάρικο πρόσωπο”, “Δεν υπάρχουν καλά νέα…”, “Στέλνω προσευχές”.

Like this post? Please share to your friends: