“Ήρθε η ώρα να σταματήσεις να φοράς μίνι!” Η Χον και ο Ράσελ συλλαμβάνονται κατά τη διάρκεια της βόλτας τους στο Λος Άντζελες

Οι οπαδοί έκλεισαν τα μάτια τους από αμηχανία όταν η Χον εμφανίστηκε με σορτσάκι και ανοιχτό μπλουζάκι! 😬🫣Όλο το διαδίκτυο μιλάει για την κυτταρίτιδα, το χαλαρό δέρμα και τα στρογγυλεμένα γόνατα της ηθοποιού! 🤮😳Δείτε το άρθρο και προσπαθήστε να μην απογοητευτείτε! 👇

Έχουν περάσει περίπου 40 χρόνια που η G. Hawn και ο K. Russell είναι αχώριστοι ως ζευγάρι. Παρά το μακροχρόνιο ειδύλλιό τους και τις δεκαετίες που είναι δίπλα-δίπλα, το ζευγάρι δεν βιάζεται να δεθεί με τα δεσμά του γάμου. Ανεξάρτητα από αυτό, ήταν πάντα ανάμεσα στα πιο ανθεκτικά ζευγάρια της βιομηχανίας.

Μόνο μετά από δύο γάμους, η Goldie γνώρισε τον Kurt βρίσκοντας έτσι τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής της. Αποτελούν ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα ενός αρμονικού ζευγαριού που απολαμβάνει τη δημοτικότητά του ανάμεσα σε εκατομμύρια ανθρώπους. Τον τελευταίο καιρό, οι φωτορεπόρτερ έπιασαν την “κατάλληλη” στιγμή και βιντεοσκόπησαν τους συζύγους μαζί.

Έκαναν χαλαρά μια βόλτα στους δρόμους του Λος Άντζελες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξουν ανάμεικτες αντιδράσεις μεταξύ των χρηστών του δικτύου. Κάποιοι θαύμασαν ειλικρινά τον ιδιαίτερο δεσμό τους, ενώ οι άλλοι δεν μπορούσαν να βρουν λόγια να εκφράσουν την απογοήτευσή τους σχετικά με το γερασμένο σώμα της Hawn.

Βλέποντας το κρεμασμένο δέρμα, τους κιρσούς, την κυτταρίτιδα και τα στρογγυλεμένα γόνατα, έσπευσαν να υποστηρίξουν ομόφωνα ότι ήταν καιρός να σταματήσει να φοράει σορτς και να αγκαλιάσει τη φυσική γήρανση.

Like this post? Please share to your friends: