“Αγαπάει τις καμπύλες της!” Η Άσλεϊ Γκράχαμ ανοίγει νέους δρόμους για τη θετικότητα του σώματος και αναδεικνύει το μη τυποποιημένο σώμα της

Ένα plus-size μοντέλο φόρεσε ένα see-through φόρεμα και προκάλεσε σάλο! 😮🤯 Όλοι έκλεισαν τα μάτια τους από αμηχανία όταν η Graham έδειξε τις καμπύλες της με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο! 🤐🫢 Δείτε τις πικάντικες φωτογραφίες της σε αυτό το άρθρο! 👇👇👇

Μάλλον δεν υπάρχει κανείς που, τουλάχιστον, να μην έχει ακούσει το όνομα αυτού του plus-size μοντέλου. Είναι μία από τις πιο ζωντανές και επιδραστικές εκπροσώπους του body positivity. Η μη τυποποιημένη εμφάνισή της δεν παύει ποτέ να αποτελεί θέμα συζήτησης.

Παρά τη σκληρή κριτική και την κρίση εκατομμυρίων ανθρώπων, ακτινοβολεί τη μοναδική ομορφιά, την αυτοπεποίθηση και τη φωτεινότητά της. Οι ορεκτικές καμπύλες και η θηλυκότητά της δεν αφήνουν ποτέ κανέναν να μείνει αδιάφορος.

“Σίγουρα αγαπάει τις καμπύλες της!”, “Ζηλεύω σιωπηλά! Είναι πανέμορφη σαν θεά”, “Ήρθε η ώρα να χάσει κιλά!”, “Μέχρι και τα μάτια μου έκλεισα από αμηχανία”, “Πώς μπορούμε να το ξεχάσουμε αυτό;”.

“Το έφαγε αυτό!”, “Κάποιος φώναξε για θεά;”, “Θα έπρεπε να είναι παράνομο να είσαι τόσο ελκυστική!”, “Κάποιος, παρακαλώ, να με βοηθήσει να πάρω τα μάτια μου από πάνω της!”, “Δεν είναι περίεργο που οι άντρες τρελαίνονται γι’ αυτήν”.

Like this post? Please share to your friends: