“Αδύνατον να μην ερωτευτείς!” Αυτή είναι η ομορφιά που έχει γίνει η μεγάλη κόρη της Bellucci και του Cassel

Ο κόσμος αποκαλεί την κόρη της Bellucci ένα μελλοντικό supermodel και υπάρχει πράγματι λόγος γι’ αυτό! 😮💘 Η Deva ξέχασε και πάλι ότι είναι άνθρωπος και έδειξε την ουράνια ομορφιά της! 🥹💘 Κανείς δεν μπορεί να κοιτάξει αυτό το κορίτσι χωρίς να την ερωτευτεί τρελά! 🫠Μπορείτε να δείτε την πρόσφατη φωτογράφιση του διάσημου παιδιού σε αυτό το άρθρο! 👇

Όταν η μεγάλη κόρη της Bellucci και του Cassel ήταν 14 ετών, είχε ήδη γίνει σαφές ότι σύντομα θα ξεπερνούσε ακόμα και την εμβληματική μητέρα της και θα γινόταν supermodel. Η Deva μεγάλωσε και δοκίμασε τις δυνάμεις της στο μόντελινγκ. Η νεαρή κοπέλα έχει κοσμήσει τα εξώφυλλα κορυφαίων περιοδικών και έχει γίνει μια από τις πιο περιζήτητες φιγούρες.

Αν και δεν εμφανίζεται συχνά στην πασαρέλα, η απόκοσμη γοητεία και η γοητεία της φαίνονται ακόμα και στην καθημερινότητά της. Αν πάρουμε την πρόσφατη φωτογράφισή της, εξακολουθούσε να είναι ασύγκριτα όμορφη και μας έκανε αδύνατο να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω της έστω και για ένα δευτερόλεπτο.

Η Deva έδωσε την προτίμησή της σε denim τζιν, ένα μαύρο σατέν πουκάμισο με έναν ανοιχτό ώμο και ένα κομψό παλτό στο ίδιο χρώμα. Τα μαγευτικά μάτια της, τα υπέροχα σγουρά μαλλιά της και τα προσεκτικά επιλεγμένα κοσμήματα δεν ξέφυγαν από την ιδιαίτερη προσοχή κανενός.

Like this post? Please share to your friends: