“Αδύνατον να μην ερωτευτείς!” Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ έδειξε τις δίδυμες κόρες της και ανατίναξε το δίκτυο

Στο 2️⃣0️⃣0️⃣9️⃣that καλωσόρισαν τις δίδυμες κόρες τους! 😮😍 Η ηθοποιός έδειξε τις κληρονόμους της και έκανε τις καρδιές των αγοριών να χτυπάνε πιο γρήγορα! 💘🤭Η Ταμπίθα και η Μάριον έχουν γίνει αγγελικές καλλονές! 😇Τα αδέλφια μεγάλωσαν, των οποίων τις νέες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε σε αυτό το άρθρο! 👇

Πολλοί θυμούνται αυτή την εμβληματική και εξαιρετική ηθοποιό για την ερμηνεία της στο “Sex and the City” που έφερε την ψιλόλιγνη καριέρα της σε νέο επίπεδο. Η Jessica Parker είναι μια σπουδαία και εξέχουσα προσωπικότητα στη βιομηχανία του θεάματος όχι μόνο για το απίστευτο ταλέντο και τις υποκριτικές της ικανότητες, αλλά και για το στυλ της.

Η θρυλική σταρ του κινηματογράφου κάνει σπάνια εμφάνιση με τα παιδιά της. Μια από τις πιο πρόσφατες οικογενειακές εξόδους ήταν στις 28 Σεπτεμβρίου, όταν παραβρέθηκε στην πρεμιέρα της συνέχειας του “Hocus Pocus”, όπου πρωταγωνίστησε μαζί με τη δίδυμη κόρη της. Γεννήθηκαν κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον Broderick.

Το 2009 γεννήθηκαν η Marion και η Tabitha και τώρα έχουν ήδη γιορτάσει τα 15α γενέθλιά τους. Πόσο γρήγορα περνάει ο χρόνος, έτσι δεν είναι; Και οι δύο έκαναν μεγάλη εντύπωση σε όλους με την εκπληκτική ομοιότητά της με τη μητέρα τους. Κάποιοι παρατήρησαν και ομοιότητα με τον πατέρα τους.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι δίδυμες αδελφές γεννήθηκαν μέσω παρένθετης μητρότητας. Έχουν επίσης έναν μεγαλύτερο αδελφό, τον James, ο οποίος είναι ήδη 22 ετών. Μόνο με τη γέννησή του η ηθοποιός συνειδητοποίησε τελικά τη σημασία που έχει να βάζει την οικογένεια στην πρώτη θέση κάνοντάς την νούμερο ένα προτεραιότητά της.

Like this post? Please share to your friends: