“Αιχμαλωτίστηκε με μπικίνι!” Οι παπαράτσι απαθανάτισαν τη Σκάρλετ Γιόχανσον με μπικίνι και απογοήτευσαν τους θαυμαστές της

“Φουσκωμένο στήθος και χοντρό στομάχι!”😬Πρόσφατα, οι φωτογράφοι απαθανάτισαν την ηθοποιό στην παραλία με ένα κόκκινο μπικίνι, το οποίο αναδείκνυε τις ατέλειες του σώματός της😳💔Δείτε σπάνιες φωτογραφίες στο άρθρο👇👇👇👇

Όταν οι θαυμαστές της Σκάρλετ Γιόχανσον έμαθαν ότι θα την ξαναδούν στις οθόνες, ενθουσιάστηκαν. Οι θεατές σύντομα θα έχουν τη δυνατότητα να δουν μια ταινία του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel.

Τον ρόλο της Μαύρης Χήρας υποδύεται η Scarlett Johansson, η οποία έπαιξε έναν από τους βασικούς χαρακτήρες της ταινίας και οι θαυμαστές της χάρηκαν που θα την ξαναδούν στην αγαπημένη τους ταινία.

Παρόλα αυτά, οι παπαράτσι εντόπισαν πρόσφατα την ηθοποιό στην παραλία με κόκκινο μπικίνι. Για πολλούς, το μπικίνι τόνιζε τέλεια την αψεγάδιαστη σιλουέτα της, αλλά για κάποιους είχε πολλές ατέλειες.

Παρ’ όλα τα διαφορετικά σχόλια, το ταλέντο και η ελκυστικότητά της κερδίζουν τις καρδιές. Γι’ αυτό και έγινε περιζήτητη ηθοποιός του Χόλιγουντ.

Like this post? Please share to your friends: