“Ακόμα δεν υπάρχουν σχέδια για γήρανση στα 64!”: Η Pfeiffer μοιράστηκε νέες φωτογραφίες της δίπλα στην πισίνα που προκάλεσαν ανάμεικτες αντιδράσεις

Η Michelle Pfeiffer έδειξε πώς πρέπει να είναι μια γυναίκα στα 64 της! 😍🫠 Μοιράστηκε προκλητικές φωτογραφίες από την πισίνα και εξέπληξε ευχάριστα τους followers της! 🤭🔥

Το όνομα αυτής της εξαιρετικής ηθοποιού του Χόλιγουντ κάνει εδώ και καιρό πρωτοσέλιδα στο δίκτυο. Αν και πλέον δεν εμφανίζεται πολύ συχνά δημοσίως, πρόσφατα ευχαρίστησε τους followers της με μερικές φρέσκες φωτογραφίες της δίπλα στην πισίνα.

Ο κόσμος είχε ανάμεικτη γνώμη για εκείνη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Κάποιοι δεν μπορούσαν να βρουν λόγια για να εκφράσουν τον θαυμασμό τους, ενώ οι άλλοι δεν είδαν τίποτα το ιδιαίτερο και μοναδικό εξηγώντας ότι η εμβληματική καλλονή δεν είναι πια η ίδια.

“Έτσι πρέπει να μοιάζει μια 54χρονη γυναίκα!”, “Δεν είναι περίεργο που τόσοι πολλοί άνδρες εξακολουθούν να είναι κρυφά ερωτευμένοι μαζί της!”, “Εκπληκτική τόσο με όσο και χωρίς μακιγιάζ!”, “Αυτή ορίζει τη γυναικεία ομορφιά και ελκυστικότητα!”, “Χρειαζόμαστε περισσότερες από εσάς!”.

“Τι κρίμα! Και αυτή η γυναίκα είναι 54 ετών;”, “Εντελώς απαράδεκτη για την ηλικία της!”, “Μήπως η ηλικία σημαίνει κάτι γι’ αυτήν; Δεν νομίζω!”.

Like this post? Please share to your friends: