Αντί για ένα καινούργιο, αγοράσαμε ένα ετοιμόρροπο διαμέρισμα και το μετατρέψαμε σε ένα ονειρεμένο μέρος για να ζήσουμε.

Η σύζυγός μου και εγώ αγοράσαμε ένα παλιό διαμέρισμα από συνταξιούχους και του δώσαμε μια δεύτερη ευκαιρία! 😉👏Ακόμη και οι οικογένειές μας δεν πίστευαν ότι θα μπορούσαμε να το κάνουμε να δείχνει καλύτερο μέχρι που μοιραστήκαμε τα τελικά αποτελέσματα! 🤭💪 Μπορείτε κι εσείς να το δείτε μετά την εκπληκτική μεταμόρφωση σε αυτό το άρθρο! 👎

Παραδόξως, η επιλογή του σημερινού νεαρού ζευγαριού έπεσε σε ένα παλιό και μίζερο διαμέρισμα οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες του οποίου ήταν συνταξιούχοι που δεν είχαν χρήματα για την ανακαίνιση. Η κατάστασή του άφηνε πολλά περιθώρια, αλλά αυτό δεν εμπόδισε την οικογένεια να το αγοράσει.

Το μεγάλο τους όνειρο ήταν να αποκτήσουν το δικό τους σπίτι για να ζήσουν, αλλά όταν το ζευγάρι έδειξε το διαμέρισμα που αγόρασε, έπεσε το σαγόνι όλων. Δεν έχασαν χρόνο και έσπευσαν να προσλάβουν διακοσμητή. Ήταν ένα αρκετά ευρύχωρο διαμέρισμα το εμβαδόν του οποίου ήταν περίπου 100 τετραγωνικά μέτρα.

Ξεκίνησαν την ανακαίνιση με μια μικρή ανάπλαση. Πήραν την απόφαση να χρησιμοποιήσουν πλακάκια με σχέδια για το δάπεδο στην είσοδο. Οι τοίχοι βάφτηκαν σε πλούσια πράσινη απόχρωση και απέναντι από την είσοδο εγκαταστάθηκε ένα σύστημα αποθήκευσης. Ο διάδρομος διαθέτει επίσης μια ντουλάπα οικιακής χρήσης που καλύπτεται με κουρτίνα.

Η είσοδος της κουζίνας μεταφέρθηκε στο σαλόνι. Στο δάπεδο χρησιμοποιήθηκαν ανοιχτόχρωμα πλακάκια ως μοτίβο προφοράς και προσέδωσαν ακόμα περισσότερη σπιρτάδα στην ατμόσφαιρα. Χρησιμοποιήθηκαν λειτουργικές στήλες με οικιακές συσκευές. Στο πίσω μέρος της κουζίνας υπάρχει ένα γωνιακό σετ.

Για τους τοίχους επιλέχθηκε το μπλε χρώμα. Το θερμαινόμενο νερό αερίου ήταν καλά κρυμμένο από πίσω και η ποδιά πλακοστρώθηκε με λευκά πλακάκια.

Όσον αφορά το σαλόνι, οι τοίχοι εδώ είναι βαμμένοι σε ανοιχτή απόχρωση και συμπληρώνονται με καλούπια και άλλα διακοσμητικά στοιχεία. Στο δάπεδο του σαλονιού χρησιμοποιήθηκαν σανίδες παρκέ.

Διαθέτει επίσης έναν μαλακό αναπαυτικό καναπέ και εκεί απέναντι υπάρχει μια λευκή συρταριέρα. Μπορεί κανείς να δει μια ομάδα τραπεζαρίας ακριβώς πίσω από τον καναπέ, η οποία τράβηξε την ιδιαίτερη προσοχή όλων.

Το μπλε χρώμα έχει εμφανιστεί όχι μόνο στην κουζίνα, αλλά και στην κρεβατοκάμαρα το μέρος της οποίας δόθηκε σε ένα απομονωμένο καμαρίνι. Εδώ τοποθετήθηκαν ένα κρεβάτι και κομοδίνα.

Για τους τοίχους επιλέχθηκαν δύο τύποι χρωμάτων και ταπετσαριών και στο δάπεδο του μπάνιου τοποθετήθηκαν πλακάκια με σχέδια.

Like this post? Please share to your friends: