Αντί να μετακομίσει σε νέο διαμέρισμα, η νεαρή κοπέλα μετέτρεψε το παλιό της σε ένα πολυτελές μέρος για να ζήσει

Έδειξα ότι 3️⃣3️⃣ τετραγωνικά μέτρα είναι υπεραρκετά για να ζήσεις μια ονειρεμένη ζωή!🔝🤩 Αφού βαρέθηκα το άσχημο διαμέρισμά μου, αποφάσισα μια ριζική ανακαίνιση και δεν το μετάνιωσα ποτέ!😉👏 Οι φίλοι μου έμειναν άφωνοι όταν έκαναν το πρώτο τους βήμα στο φρεσκοανακαινισμένο σπίτι μου!🤐 Δείτε τις φωτογραφίες πριν-μετά σε αυτό το άρθρο!👇

Η διαδικασία της ανακαίνισης ξεκίνησε με την ανάπλαση και την έγκριση από το ΒΤΙ. Επέλεξαν μια ανοιχτή παλέτα χρωμάτων για το σύνολο του εσωτερικού χώρου. Στο δάπεδο τοποθετήθηκαν πλακάκια με ένα όμορφο μοτίβο. Υπάρχει ένα ενσωματωμένο σύστημα αποθήκευσης για τα εξωτερικά ρούχα και τα οικιακά αντικείμενα στα αριστερά της εισόδου.

Στη θέση όπου υπήρχε προηγουμένως ένα πέρασμα στην κουζίνα, έχουν τώρα ένα οικιακό ντουλάπι με συρόμενη πόρτα. Εδώ αποφασίστηκε να τοποθετηθεί το πλυντήριο ρούχων και ο αποθηκευτικός χώρος. το πέρασμα προς την κουζίνα μεταφέρθηκε από το διάδρομο στο υπνοδωμάτιο. Οι προσόψεις είναι κατασκευασμένες σε κλασικό λευκό χρώμα. Εκεί που υπήρχε πέρασμα προς την κουζίνα, υπάρχουν τώρα λειτουργικές κολώνες με συσκευές και αποθηκευτικούς χώρους. Για το δάπεδο επιλέχθηκε το μηχανικό ξύλο.

Στη γωνία της τραπεζαρίας υπάρχει ένας μπλε καναπές και ο τοίχος πίσω από αυτόν είναι διακοσμημένος με ταπετσαρία προφοράς με φλοράλ μοτίβα. Όσον αφορά την κρεβατοκάμαρα, διαθέτει ένα διπλό κρεβάτι με μαλακό κεφαλάρι. Μια κίτρινη καρέκλα ανάγνωσης μπορεί να δει κανείς και εδώ. Εδώ οργανώθηκε επίσης ένα πλήρες καμαρίνι, το οποίο αποτελεί τον κύριο αποθηκευτικό χώρο.

Εδώ επιλέχθηκε το ίδιο δάπεδο με αυτό της εισόδου. Οι υγροί χώροι διακοσμήθηκαν με χιονισμένα λευκά ορθογώνια πλακάκια και τα υπόλοιπα τμήματα των τοίχων βάφτηκαν με χρώμα ανθεκτικό στην υγρασία. Η ιδιοκτήτρια έδωσε την προτίμησή της σε ένα ντους αντί για μια τυπική μπανιέρα.

Θα θέλατε να ζήσετε εδώ; Μη διστάσετε να μοιραστείτε τη γνώμη σας στα σχόλια!

Like this post? Please share to your friends: