Αντί να πάνε διακοπές, οι σύζυγοι ανακαίνισαν το άθλιο διαμέρισμά τους και ήταν η καλύτερη απόφαση της ζωής τους.

Η σύζυγός μου και εγώ αγοράσαμε ένα “άσχημο” διαμέρισμα για πενταροδεκάρες και το μετατρέψαμε σε σπίτι των ονείρων μας με χαμηλό προϋπολογισμό! 🤩💪 Αλλάξαμε το 4️⃣0️⃣ τετραγωνικό μας διαμέρισμα πέρα από κάθε αναγνώριση και αφήσαμε όλους τους γείτονες άφωνους! 🤐 Μπορείτε κι εσείς να δείτε τα αποτελέσματα της φανταστικής μεταμόρφωσης σε αυτό το άρθρο! 👇

Προκειμένου να εξοικονομήσουν χρήματα και να εκπληρώσουν το λατρεμένο τους όνειρο, το σημερινό ζευγάρι αποφάσισε να ξοδέψει όλες τις οικονομίες του σε μια ριζική ανακαίνιση. Φυσικά, αυτή ήταν η καλύτερη απόφαση που πήραν ποτέ σε ολόκληρη τη ζωή τους. Δεδομένου ότι είχαν περιορισμένα χρήματα, σχεδίασαν τα πάντα ορθολογικά και δεν προσέλαβαν καν διακοσμητή.

Το ζευγάρι ήθελε να κάνει ολόκληρο το σχεδιασμό του διαμερίσματός του με σκανδιναβικό τρόπο. Στο πάτωμα τοποθετήθηκαν μοτίβα πλακιδίων, τα οποία ρέουν ομαλά στην κουζίνα. Επέλεξαν μια πλούσια, βαθιά απόχρωση για τους τοίχους και οργανώθηκε και εδώ ένα πλήρες σύστημα ανοιχτής αποθήκευσης.

Το ψυγείο βρισκόταν στα δεξιά της εισόδου. Ένα γραμμικό σετ εγκαταστάθηκε στον τοίχο και οι προσόψεις είναι λευκές. Αποφάσισαν να διακοσμήσουν την ποδιά με όμορφα πλακάκια με σχέδια. Η επάνω βαθμίδα επεκτείνεται μέχρι το ταβάνι, προκειμένου να προστεθεί περισσότερος αποθηκευτικός χώρος σε μια τόσο μικρή κουζίνα.

Μπορεί κανείς να δει ένα σύστημα αποθήκευσης με τη μορφή μιας μεγάλης ντουλάπας με λευκές μετώπες στην είσοδο του καθιστικού. Διαθέτει έναν άνετο καναπέ και μια μεγάλη περιοχή τηλεόρασης. Υπάρχουν ενδιαφέροντες πίνακες ζωγραφικής, ένας ειδικός χώρος για βιβλία καθώς και μια μεγάλη άνετη πολυθρόνα.

Για το υπνοδωμάτιο αποφασίστηκε να επιλεγεί ένα πλούσιο, ναυτικό μπλε χρώμα. Υπάρχει επίσης μια ψηλή ντουλάπα, ένα ευρύχωρο κρεβάτι, ταιριαστές κουρτίνες καθώς και χαριτωμένα κομοδίνα. Ο σχεδιασμός είναι ευχάριστος στο μάτι, συνολικά.

Η προηγούμενη διαμόρφωση των υδραυλικών εγκαταστάσεων περιλάμβανε μια τουαλέτα δίπλα σε ένα πλυντήριο ρούχων. Τη μετακίνησαν στη θέση του νεροχύτη που είχε τοποθετηθεί στη γωνία και το πλυντήριο ρούχων τοποθετήθηκε από κάτω του. Η επιλογή τους έπεσε στα ορθογώνια λευκά και μοτίβο πλακάκια.

Like this post? Please share to your friends: