Αντί να πετάξει ένα άσχημο, άθλιο κομοδίνο, η κοπέλα το μετέτρεψε σε ένα μοντέρνο έπιπλο.

Το κορίτσι είδε δυνατότητες σε αυτό το πεταμένο κομοδίνο και το μετέτρεψε σε κάτι καταπληκτικό! 😮😍Η κοπέλα μεταμορφώνει ένα κομοδίνο πέρα από αναγνωρίσιμο και μοιράζεται τις φωτογραφίες πριν-μετά τις οποίες μπορείτε να βρείτε σε αυτό το άρθρο! 👇👇👇

Μια κοπέλα βρήκε μπροστά της ένα “άσχημο” μίζερο κομοδίνο, είδε μεγάλες δυνατότητες σε αυτό και πίστεψε ότι θα μπορούσε να ταιριάξει ως το τέλειο έπιπλο για τη διακόσμηση του σπιτιού της.

Αφαίρεσε πολύ απλά την παλιά επίστρωση από την συρταριέρα. Οπλίστηκε με τη Νεράιδα και το μεταλλικό σφουγγάρι. Δεδομένου ότι το κόντρα πλακέ και το πεύκο δεν είχαν ιδιαίτερη αξία και τα συρτάρια που έλειπαν έπρεπε οπωσδήποτε να αντικατασταθούν, αποφάσισα να βάψω το κομοδίνο.

Αυτό θα ήταν ένα ράφι για παπούτσια. Η διαδικασία ανακαίνισης ξεκίνησε με το τρίψιμο των ελαττωμάτων του ξύλου και την απολίπανση της επιφάνειας, μετά την οποία άρχισε να βάφει. Έβαψε τα εσωτερικά ράφια με μπογιά που είχε περισσέψει από την εργασία σε μια παπουτσοθήκη.

Παρόλο που το χρώμα χαρακτηριζόταν ως ακρυλικό σμάλτο, στη λειτουργία του έμοιαζε με αλκυδικό – παχύρρευστο και αρωματικό, ωστόσο κάλυπτε την επιφάνεια με τέλειο τρόπο. Για να αντικαταστήσει τα κουτιά που έλειπαν, αποφάσισε να φτιάξει πόρτες από αυτές που αγόρασε στην αγορά.

Like this post? Please share to your friends: