Αντί να πετάξει ένα τραπέζι ματαιοδοξίας του 1942, ο άνδρας το επανέφερε στη ζωή και το μετέτρεψε σε ένα μοντέρνο έπιπλο.

Άλλοι θα το πετούσαν, αλλά εκείνος είχε άλλα σχέδια! 😉 Ο δάσκαλος άλλαξε ένα παλιό τραπέζι ματαιοδοξίας που χρονολογείται από τη δεκαετία του 1940 μέχρι την αναγνώρισή του! 😮👏 Μοιράστηκε τις φωτογραφίες πριν-μετά και έκανε θραύση στο διαδίκτυο! 📸🤯Αυτό είναι η δημιουργικότητα! 🤩Δείτε πώς είναι τώρα σε αυτό το άρθρο! 👇

Το σημερινό ενδιαφέρον άρθρο αφορά τη ριζική μεταμόρφωση ενός τραπεζιού ματαιοδοξίας που χρονολογείται, είτε το πιστεύετε είτε όχι, από τη δεκαετία του 1940. Η αρχική του κατάσταση άφηνε πολλά περιθώρια και κανείς δεν πίστευε ότι θα μπορούσε ποτέ να αποκατασταθεί και να ξαναδώσει ζωή.

Εμφανίστηκε ένα δίλημμα: να το πετάξουμε ή να το ανακαινίσουμε δίνοντάς του μια δεύτερη ευκαιρία να αξιοποιηθεί. Επιλέχθηκε η δεύτερη επιλογή. Ο κύριος επιθυμούσε να το κάνει ένα σύγχρονο έπιπλο αλλά ταυτόχρονα να διατηρήσει τη μοναδική γοητεία και τη vintage γοητεία του.

Το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να προετοιμάσει το χώρο εργασίας του και να συγκεντρώσει τα απαραίτητα εργαλεία, όπως ένα γυαλόχαρτο, πινέλα και καθαριστικά. Έπρεπε επίσης να τρίψει τις επιφάνειες προκειμένου να αποκτήσει την ομαλή υφή και τα πιο επιθυμητά αποτελέσματα.

Θα πρέπει να αποφασίσετε αν θέλετε μια φυσική εμφάνιση ξύλου, ένα ταλαιπωρημένο φινίρισμα ή ένα έντονο χρώμα, καθώς αυτό βοηθάει στην επιλογή του σωστού χρώματος. Το στοιχείο θα πρέπει επίσης να εναρμονίζεται με άλλα έπιπλα και να δημιουργεί μια φιλόξενη ατμόσφαιρα.

Όλοι έμειναν ευχάριστα έκπληκτοι από τα τελικά αποτελέσματα. Οι ιδιοκτήτες δεν μπορούσαν να βρουν λόγια για να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους για αυτή τη φανταστική δουλειά. Όλοι έμειναν ικανοποιημένοι.

 

Like this post? Please share to your friends: