«Αντιγραφή και επικόλληση!» Ο Τζέισον Μομόα συστήνει τη νέα του κοπέλα και όλοι λένε το ίδιο πράγμα

Χώρισαν μόλις πριν από μερικούς μήνες, αλλά ο άντρας δεν έχασε χρόνο και βρήκε νέο έρωτα! 😉🫣 Ο πρωταγωνιστής των «Games of Thrones» και του «Aquaman» έδειξε την κοπέλα του και του φαίνεται πολύ γνωστή! 🧐🤨Δείτε ποια έκλεψε την καρδιά του ηθοποιού σε αυτό το άρθρο! 👇

Πολλοί θυμούνται τον ηθοποιό από την ερμηνεία του στο «Aquaman» και το «Game of Thrones» που έφερε την καριέρα του ως ηθοποιός σε νέο επίπεδο. Η προσωπική ζωή του Momoa δεν έπαψε ποτέ να προκαλεί το ενδιαφέρον επίσης. Όλοι γνωρίζουν ήδη ότι ο πρώτος και μεγαλύτερος έρωτάς του ήταν η Lisa Bonet.

Η ιστορία της αγάπης τους είναι απλά απίστευτη. Ο μελλοντικός σταρ ήταν ακόμα παιδί όταν την είδε για πρώτη φορά στην τηλεόραση και την ερωτεύτηκε αμέσως υποσχόμενος στον εαυτό του να την βρει και να την παντρευτεί αργότερα. Παραδόξως, έμεινε πιστός στην επιλογή του και την έκανε γυναίκα του. Κανείς δεν είχε ιδέα ότι η ιστορία αγάπης τους θα είχε ποτέ τέλος.

Φανταστείτε μόνο την έκπληξη όλων όταν οι σύζυγοι κατέθεσαν αίτηση διαζυγίου όντας μαζί για 12 χρόνια και έχοντας δύο κοινά παιδιά! Τα σαγόνια του κόσμου έπεσαν όταν ο δημοφιλής ηθοποιός παρουσίασε τη νέα του φίλη μόλις μερικούς μήνες μετά το διαζύγιό τους.

Απαθανατίστηκαν μαζί να μοιράζονται μια τρυφερή αγκαλιά. Οι απόψεις για την ένωσή τους ποικίλλουν σε μεγάλο βαθμό. Κάποιοι χαίρονται που βλέπουν τον άνδρα ευτυχισμένο, ενώ οι άλλοι αμφισβητούν την ειλικρίνεια των συναισθημάτων του σημειώνοντας την εκπληκτική ομοιότητα με την πρώην σύντροφό του.

Like this post? Please share to your friends: