“Αποκαλύπτοντας τον αληθινό εαυτό του Μάικλ Τζάκσον!” Ο Έλτον Τζον ρίχνει φως στον εκλιπόντα τραγουδιστή της ποπ και εγείρει ερωτήματα

Επιτέλους σπάει τη σιωπή και αποκαλύπτει τα πάντα για τον Τζάκσον! 🧐😮Ο θρύλος της μουσικής κάνει έναν εντυπωσιακό ισχυρισμό χρόνια μετά τον θάνατο του βασιλιά της ποπ και αφήνει τους πάντες έκπληκτους! 😱🤐 Γιατί τον περιέγραψε ως “ένα ενοχλητικό άτομο για να είσαι κοντά του”; 🤔 Για περισσότερα – δείτε το άρθρο!👇

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Michael Jackson (@michaeljackson)

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το απίστευτο ταλέντο και η μεγάλη επιρροή αυτών των δύο αστέρων της μουσικής στη βιομηχανία του θεάματος δεν μπορούν καν να αμφισβητηθούν. Με υψηλό κύρος στον κόσμο της μουσικής και καριέρα δεκαετιών, ο 75χρονος μουσικός αποκάλυψε πρόσφατα κάποιες λεπτομέρειες και ανατίναξε το δίκτυο.

https://www.instagram.com/p/Cn7RwSWrlD2/?utm_source=ig_web_copy_link

Λίγοι γνωρίζουν ότι η φιλία μεταξύ αυτών των δύο γιγάντων της μουσικής χρονολογείται από την εποχή που ο Τζάκσον ήταν ακόμη έφηβος. Κάτι που του θύμισε ότι ήταν μακριά από τον κόσμο και την πραγματικότητα.

Παραδόξως, ο John τον περιέγραψε ως “ένα ενοχλητικό άτομο για να είσαι κοντά του” και ήταν κάτι παραπάνω από σίγουρος ότι υπέφερε από κάποια ψυχική κατάσταση τα τελευταία χρόνια της ζωής του. Όπως ανέφερε, φαινόταν να μην μπορεί να χειριστεί την παρέα των ενηλίκων.

Δυστυχώς, ο E. John αντιμετώπισε τον τελευταίο καιρό σοβαρά προβλήματα υγείας, τα οποία τον οδήγησαν ακόμη και στην αναβολή της τελευταίας του περιοδείας.

Like this post? Please share to your friends: