“Αποκαλύφθηκε επιτέλους η ψεύτικη τελειότητά της”: Αυτά που κατέγραψαν οι παπαράτσι στο σώμα της Κιμ Καρντάσιαν έκαναν πάταγο

Τέλος, αποτυπώνονται και τα ελαττώματα της Kim Kardashian. Αποδεικνύεται ότι δεν είναι τόσο τέλεια όσο νομίζαμε. Φανταστήκατε ότι πάσχει από κάποια ασθένεια; Ας την αποκαλύψουμε στην πραγματικότητα.😱😱😱😱

Η Kim Kardashian είναι μια τόσο διάσημη σταρ που κατέκτησε όλο τον κόσμο με την εμφάνισή της. Αποδεικνύεται ότι πάσχει από μια σοβαρή ασθένεια, την ψωρίαση, εδώ και πολλά χρόνια. Πάντα ήθελε να απαλλαγεί από την ασθένεια, αλλά να πρόσφατες φωτογραφίες που τράβηξαν οι παπαράτσι στην παραλία του Μαλιμπού δείχνουν ότι δεν το κάνει. Τώρα η Kardashian ετοιμάζει μια συλλογή από μοναδικά μαγιό για το brand της SKIMS.

Η ψωρίαση είναι μια σοβαρή ασθένεια που η Kim Kardashian κληρονόμησε από τη μητέρα της, Kris Jenner. Δεν είναι μυστικό ότι η ασθένεια αυτή αποτελεί μεγάλη δυσκολία για τους ανθρώπους που πάσχουν από αυτήν.

Την πρώτη φορά που η Kardashian ανακάλυψε την ασθένεια σε ηλικία 25 ετών, πίστεψε ότι ο γιατρός τη βοήθησε να αντιμετωπίσει την ασθένεια, αλλά μετά από 5 χρόνια το παρατήρησε ξανά. Δυστυχώς, δεν υπάρχει θεραπεία για αυτή τη σοβαρή ασθένεια, αλλά υπάρχει ειδική θεραπεία και διατροφή που μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση της πορείας της νόσου και των συμπτωμάτων.

Η Kardashian χρησιμοποιεί αλοιφές και κρέμες για την ψωρίαση και ακολουθεί φυτική διατροφή. Η διατροφή αυτή περιλαμβάνει λαχανικά, βρύα, smoothies από κόκκινα φύκια, χυμό σέλινου και πράσινο τσάι. Παρά το γεγονός ότι παλεύει με αυτή την ασθένεια, η ψωρίαση εξακολουθεί να την ταλαιπωρεί.

Η ψωρίαση έχει ως αποτέλεσμα το σχηματισμό παχιών, φολιδωτών κηλίδων στο δέρμα ενός ατόμου, οι οποίες είναι εμφανείς. Οι κηλίδες αυτές προκαλούν κνησμό και πόνο, ενώ επηρεάζουν επίσης τα νύχια και τις αρθρώσεις ενός ατόμου.

Μερικές φορές συμβαίνει η ψωρίαση να προκαλεί προβλήματα ψυχικής υγείας, όπως κατάθλιψη και άγχος. Είναι σημαντικό να αντιμετωπιστεί αυτή η ασθένεια με τη βοήθεια των γιατρών, προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής.

Like this post? Please share to your friends: