“Αποκλειστικά πλάνα από τα υιοθετημένα παιδιά του Cruise και της Kidman”: Έτσι μοιάζουν τα ενήλικα παιδιά τους

Πριν από 30 χρόνια η Kidman και ο Cruise υιοθέτησαν δύο παιδιά, αλλά η ηθοποιός τα ξέχασε λίγο μετά το διαζύγιό τους.💔😦Για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια οι φωτογράφοι απαθανάτισαν τα ενήλικα παιδιά τους. 🧐🤔Εδώ είναι! 😮

Αυτό το ζευγάρι θεωρούνταν ένα από τα πιο δυνατά και όμορφα ζευγάρια του Χόλιγουντ. Κι όμως, δυστυχώς, δεν απέκτησαν βιολογικά παιδιά. Ήταν το 1992 που ο ηθοποιός υιοθέτησε ένα κορίτσι.

Ο υιοθετημένος γιος τους ήταν μόλις 6 ετών όταν οι γονείς χώρισαν. Μετά τον χωρισμό τους, η δίκη αποφάσισε ότι θα έπρεπε και οι δύο να αναλάβουν τις ευθύνες των παιδιών τους. Όμως η Kidman ήταν πάντα απασχολημένη με την υποκριτική και τα ταξίδια και δεν μπορούσε να βρει χρόνο γι’ αυτά. Εδώ είναι η Ιζαμπέλα τώρα!

Η Kidman δεν μπορούσε να κρατήσει τα παιδιά της μακριά από την επιρροή του συζύγου της, ο οποίος εκείνη την εποχή έδειχνε μεγάλο ενδιαφέρον για τη σαϊεντολογία. Δεν μπορούσε να κάνει τίποτα γι’ αυτό και δεν είχε άλλη επιλογή από το να παραιτηθεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δεύτερος γάμος του άνδρα κατέληξε σε διαζύγιο για τον ίδιο λόγο. Στη συνέχεια, η Νικόλ παντρεύτηκε έναν κιθαρίστα και του χάρισε βιολογικούς κληρονόμους.

Η εξαιρετική ηθοποιός σταμάτησε να επικοινωνεί με τα υιοθετημένα παιδιά της, τα οποία έχουν ήδη μεγαλώσει και πρόσφατα συνελήφθησαν για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια.

Like this post? Please share to your friends: