«Απομόνωσε τον εαυτό του από την πραγματικότητα!» Τα απομνημονεύματα του Έλτον Τζον ρίχνουν φως στον εκλιπόντα βασιλιά της ποπ

Επιτέλους αποκαλύπτει όλα τα μυστικά για τον Τζάκσον! 😲😨 Βάζουμε στοίχημα ότι κανείς σας δεν είναι έτοιμος για αυτές τις λεπτομέρειες! 😱🫢 Έγινε πολύ ειλικρινής και αποκάλυψε όλη την αλήθεια για τον αγαπημένο μας ποπ τραγουδιστή! 💥 Για να μάθετε τα πάντα – δείτε το άρθρο! 👇

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Michael Jackson (@michaeljackson)

Ο σπουδαίος ρόλος και η σημαντική συμβολή του Ε. Τζον στη βιομηχανία του θεάματος δύσκολα μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο άνθρωπος, του οποίου η ψιλόλιγνη καριέρα στη μουσική διήρκεσε δεκαετίες, έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά όλων μας. Ακόμα και τώρα, σε ηλικία 75 ετών, δεν παύει να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της κοινής γνώμης.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Elton John (@eltonjohn)

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι τα απομνημονεύματα του μουσικού με τίτλο «Me» συγκέντρωσαν μεγάλη προσοχή. Δεν είναι πλέον μυστικό ότι ο Τζον και ο Τζάκσον είχαν στενή σχέση για την οποία έχει αναφερθεί με ειλικρίνεια στις δηλώσεις του.

Οι δρόμοι τους διασταυρώθηκαν για πρώτη φορά όταν ο μελλοντικός βασιλιάς της ποπ ήταν ακόμη έφηβος. Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι ο σταρ προσπαθούσε μερικές φορές να ξεφύγει από την πραγματικότητα.

Συχνά τον περιέγραφε ως ένα «ενοχλητικό άτομο για να είσαι κοντά του» που δεν μπορούσε να αντέξει την παρέα των ενηλίκων οι λόγοι της οποίας ήταν άγνωστοι. Αυτό, βέβαια, προκάλεσε κάποια ερωτήματα στους θαυμαστές του βασιλιά της ποπ με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν περαιτέρω συζητήσεις.

Like this post? Please share to your friends: