“Από ένα βρώμικο μέρος σε ένα ονειρεμένο μέρος!” Κανείς δεν σκέφτηκε να αγοράσει αυτό το διαμέρισμα, μέχρι που ένα ζευγάρι είδε τις δυνατότητες του

Δεν ακούσαμε τις συμβουλές κανενός, πήραμε το ρίσκο και αγοράσαμε ένα ετοιμόρροπο διαμέρισμα! 🤫😲Όλοι γελούσαν μαζί μας, μέχρι που τους καλωσορίσαμε στο πρόσφατα ανακαινισμένο σπίτι μας! 😉 Προσπαθήστε να μην αρχίσετε να ονειρεύεστε να ζείτε εδώ όταν δείτε τις φωτογραφίες “μετά” σε αυτό το άρθρο! 👇

Μετά από μακρόχρονη αναζήτηση, η επιλογή του σημερινού ζευγαριού έπεσε σε ένα παλιό διαμέρισμα σε ένα κτίριο πάνελ, το οποίο, για να το θέσουμε ήπια, χρειαζόταν επισκευή. Η κατάστασή του άφηνε πολλά περιθώρια, αλλά αυτό δεν κατάφερε να τρομάξει τους συζύγους και έμειναν πιστοί στην απόφασή τους.

Οι τοίχοι στην είσοδο βάφτηκαν σε ουδέτερη ζεστή απόχρωση και για το πάτωμα επιλέχθηκαν πλακάκια PVC που μιμούνται την ξύλινη επιφάνεια και δείχνουν κομψά και μοντέρνα. Αντικατέστησαν την εξώπορτα με μια καινούργια και τοποθέτησαν γάντζους για τα ρούχα καθώς και ένα στρογγυλό πουφ στην είσοδο.

Η κουζίνα είναι τώρα κομψή, εκλεπτυσμένη και ατμοσφαιρική. Αποφασίστηκε να εγκατασταθεί εδώ ένα μεγάλο σετ κουζίνας, οι κάτω όψεις του οποίου είχαν βαθύ, πλούσιο χρώμα και οι πάνω ήταν σε λευκό χρώμα. Εδώ υπάρχει επίσης ένας χώρος τραπεζαρίας.

Στην κρεβατοκάμαρα εμφανίστηκε ένας χώρος εργασίας που διαθέτει έναν τεράστιο καθρέφτη από το δάπεδο μέχρι την οροφή, ο οποίος διευρύνει οπτικά τον χώρο. Το δωμάτιο διαθέτει επίσης ένα διπλό κρεβάτι στη μέση. Αποφάσισαν να διακοσμήσουν τον τοίχο έμφασης με ένα φωτογραφικό πάνελ που απεικονίζει ένα φύλλο φοίνικα. Το επόμενο καθήκον τους ήταν να συνδέσουν το δωμάτιο με την κρεβατοκάμαρα.

Για το παιδικό δωμάτιο χρησιμοποιήθηκε ο συνδυασμός δύο χρωμάτων. Αριστερά από την είσοδο υπάρχει ένας χώρος γκαρνταρόμπας. Ένας χώρος για παιχνίδια είναι παρών και εδώ, φυσικά. Μπορεί κανείς να δει ένα γραφείο για ζωγραφική, μια γωνιά για αθλήματα και έναν πτυσσόμενο καναπέ μινιατούρα σε αντίστοιχο χρώμα.

Διακόσμησαν το μπάνιο με πλακάκια πορσελάνης και ροζ χρώμα. Καθώς στον ιδιοκτήτη αρέσει πολύ να κάνει μπάνιο, δεν εγκατέστησαν αντ’ αυτού ντους. Η γραφική πινελιά δημιούργησε κάποια αντίθεση και φαινόταν μάλλον δημιουργική και καινοτόμα.

 

Like this post? Please share to your friends: