“Από ένα είδωλο ομορφιάς σε ένα πλάσμα που μοιάζει με ζόμπι!” Οι συγκλονιστικές φωτογραφίες της Joan van Ark κάνουν πρωτοσέλιδα

Οι θαυμαστές τρομοκρατήθηκαν όταν είδαν τον van Ark στις τελευταίες φωτογραφίες των παπαράτσι! 😬😱 Η ξανθιά με την οποία όλοι οι άντρες ήταν ερωτευμένοι δεν είναι πια η ίδια! 🤨👎 Η ηθοποιός μοιάζει αγνώριστη και τρομάζει τους πάντες με το χλωμό της δέρμα και τα extreme skinnies! 😨🤐Ετοιμαστείτε να τη δείτε τώρα σε αυτό το άρθρο! 👇

Η οικογένειά της δεν είχε καμία σχέση με τη βιομηχανία του κινηματογράφου, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε την κοπέλα να ενδιαφερθεί γι’ αυτήν και να θέσει στόχους ζωής. Η γνωριμία της μελλοντικής σταρ με την Julie Harris έγινε μια εμπειρία που της άλλαξε τη ζωή. Εκείνη την ενθάρρυνε να πάει στη δραματική σχολή του Yale.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η μελλοντική σταρ ήταν η δεύτερη γυναίκα που φοίτησε ποτέ στη σχολή, γεγονός που έπαιξε αξιοσημείωτο ρόλο στην περαιτέρω ζωή και καριέρα της. Ξεκίνησε να παίζει στο θέατρο, αλλά θεώρησε ότι η πραγματική της κλίση ήταν η τηλεόραση.

Πολλοί θα τη θυμούνται από το “Temperature’s Rising”, το “Spider-Woman”, το “Days of Our Lives” και άλλες σπουδαίες ταινίες που έφεραν την καριέρα της σε νέο επίπεδο και καθιέρωσαν την αναντικατάστατη θέση της στο χώρο. Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, γνώρισε τον έρωτα της ζωής της στο λύκειο, τον οποίο παντρεύτηκε γρήγορα και απέκτησε μια κόρη, τη Βανέσα.

Ακόμα και τώρα, μετά από πάνω από 50 χρόνια γάμου, η Joan και ο σύζυγός της εξακολουθούν να είναι αχώριστοι και δεν έχουν σκοπό να χωρίσουν. Η εμβληματική ηθοποιός είναι σήμερα 78 ετών.

Ο τρόπος που εμφανίζεται πλέον η van Ark δεν ξεφεύγει από την ιδιαίτερη προσοχή κανενός. Κανείς δεν θα αρνηθεί ότι έχει αλλάξει ανεπανάληπτα και σίγουρα όχι προς το καλύτερο.

Εσείς συμφωνείτε;

Like this post? Please share to your friends: