«Από ένα ερείπιο σε ένα ονειρεμένο αρχοντικό!» Η οικογένεια μεταμορφώνει ένα γκρεμισμένο αρχοντικό και ανατινάζει το δίκτυο

Πριν από χρόνια ο σύζυγός μου και εγώ αγοράσαμε ένα άσχημο παλιό αρχοντικό χωρίς συνθήκες διαβίωσης! 😬😨 Κανείς δεν σκέφτηκε να το αγοράσει, αλλά εμείς είδαμε δυνατότητες! 😏💪Τώρα, ζούμε στο πιο πολυτελές αρχοντικό που μπορεί κανείς να φανταστεί! 🏚️➡️🏠Δείτε τις φωτογραφίες πριν-μετά από την απίστευτη μεταμόρφωσή του σε αυτό το άρθρο! 👇

Κανείς δεν ήθελε να αγοράσει αυτό το εγκαταλελειμμένο και ερειπωμένο αρχοντικό μέχρι που ένα παντρεμένο ζευγάρι πήρε το ρίσκο και τώρα δεν μετανιώνει για τίποτα. Τη στιγμή που η οικογένεια μετακόμισε σε αυτό, δεν υπήρχε κυριολεκτικά καμία κατάσταση διαβίωσης. Υποτίθεται ότι έπρεπε να ξεκινήσουν τα πάντα από το μηδέν και μια μακρά και απαιτητική δουλειά υποσχόταν να είναι μπροστά τους.

Η κατάστασή του άφηνε πολλά περιθώρια για να το επιθυμούν. Ακόμα και οι φίλοι και οι συγγενείς εξέφρασαν δυσπιστία δύσκολα αντιλαμβανόμενοι το γεγονός ότι έβλεπαν μεγάλες δυνατότητες σε αυτό. Η αρχική του κατάσταση δεν προσέλκυσε κανέναν και παρέμενε εγκαταλελειμμένο για δεκαετίες. Παρεμπιπτόντως, το κτίριο κατασκευάστηκε το 1956.

Οι σύζυγοι χρειάστηκαν χρόνια για να ολοκληρώσουν ολόκληρη τη διαδικασία ανακαίνισης, αφού έκαναν απολύτως τα πάντα μόνοι τους χωρίς να απευθυνθούν σε κανέναν άλλον. Ως επί το πλείστον, εμπνεύστηκαν σε μεγάλο βαθμό από το σκανδιναβικό στυλ. Όλα τα δωμάτια χωρίς καμία εξαίρεση υπέστησαν σημαντικές αλλαγές.

Μετά την ανακαίνιση η κουζίνα έγινε ακόμη μεγαλύτερη και διαθέτει πλέον μια μεγάλη τραπεζαρία. Επιλέχθηκε το σετ κουζίνας σε γκρι χρώμα και ταίριαζε απόλυτα με το χρώμα των τοίχων καθώς και με το συνολικό εσωτερικό. Υπάρχει επίσης ένας καναπές με χώρο τηλεόρασης. Εδώ μπορεί κανείς να μαγειρέψει, να φάει και να χαλαρώσει.

Η κύρια κρεβατοκάμαρα αποδείχθηκε πολύ άνετη και ατμοσφαιρική. Το ξύλινο κρεβάτι, τα πολλά φυτά και οι ριγέ κουρτίνες του προσδίδουν ακόμη περισσότερη μοναδικότητα και ζεστασιά. Υπάρχει επίσης πολύς χώρος για την αποθήκευση βιβλίων.

Πώς σας φάνηκε η μεταμόρφωση; Σας άρεσε;

Like this post? Please share to your friends: