“Από καρδιοκατακτητής σε εύθραυστο παππού!” Αποκλειστικά πλάνα από τον 88χρονο Ντελόν περιτριγυρισμένο από την οικογένειά του

Τα κορίτσια τον αποκαλούσαν ονειρεμένο άντρα τη δεκαετία του 1980, αλλά δείτε τον τώρα! 😲🫣 Εδώ είναι σπάνια πλάνα του 88χρονου Alain Delon να δειπνεί με την οικογένειά του! 🧐🤫 Δείτε πώς εμφανίζεται σήμερα ο θρυλικός ηθοποιός σε αυτό το άρθρο! 👇👇👇

Λίγοι έχουν δει αυτό το αποκλειστικό υλικό από τον αγαπημένο καρδιοκατακτητή όλων Alain Delon. Εδώ είναι να δειπνεί περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του. Το να πούμε ότι ο θρύλος του κινηματογράφου έχει γεράσει αφάνταστα δεν είναι τίποτα να πούμε. Για κάποιους, φαινόταν εύθραυστος και αδύναμος.

“Σας ευχόμαστε να ζήσετε πολλά χρόνια! Ο κόσμος δεν θα είναι ο ίδιος χωρίς εσένα!”, “Δεν έχω γνωρίσει ποτέ έναν ηθοποιό πιο χαρισματικό και ταλαντούχο από αυτόν!”, “Εννοώ ότι είναι 88 ετών; Πώς γίνεται αυτό;”, “Πόσο ασυνήθιστο είναι να τον βλέπουμε έτσι!”.

“Φαίνεσαι φανταστικός, ό,τι και να γίνει!”, “Ο Θεός να είναι πάντα μαζί σου!”, “Πόσο λυπηρό είναι να συνειδητοποιείς ότι ο πιο καυτός άνθρωπος στη ζωή δεν είναι πια ο ίδιος!”, “Η ηλικία του κάνει αισθητή την παρουσία της!”.

Like this post? Please share to your friends: