“Από μια ομορφιά σε έναν σκελετό που περπατάει!” Έτσι άλλαξε η Joan Van Ark μέσα στα χρόνια

Μπορεί να τη θυμάστε από ταινίες όπως το “Dallas” και το “Knots Landing” μετά τις οποίες όλοι την ερωτεύτηκαν! 💘🤭 Ο κόσμος την αποκαλούσε μια από τις πιο επιθυμητές ηθοποιούς τότε, αλλά ο χρόνος είχε άλλα σχέδια! 😨🤯 Οι θαυμαστές τρομοκρατήθηκαν όταν είδαν την άλλοτε καλλονή σε αυτό το άρθρο! 👇

Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να ξέρει κανείς για την Joan Van Ark. Γεννήθηκε το 1943 και ήταν μόλις 7 ετών όταν η οικογένειά της μετακόμισε στο Boulder του Κολοράντο, γεγονός που αποτέλεσε μια εμπειρία που της άλλαξε τη ζωή.

Ο πατέρας της ασχολούνταν με τις δημόσιες σχέσεις και η μητέρα της ήταν συγγραφέας. Ήταν ακόμα μαθήτρια λυκείου όταν άρχισε να παθιάζεται με την υποκριτική.

“Πήρα το κορίτσι των λουλουδιών και το τσίμπημα του εντόμου, αλλά όχι τον ρόλο για τον οποίο προσπάθησα. Έκανα οντισιόν με έναν μονόλογο και θα μπορούσες να ακούσεις μια καρφίτσα να πέφτει. Μου έκαναν τόσο μεγάλα κομπλιμέντα που αναφώνησα “Ποιος χρειάζεται άντρες;”.

Έγινε η δεύτερη γυναίκα που γράφτηκε στη δραματική σχολή του Γέιλ για να σπουδάσει υποκριτική και δράμα. Από τους πιο αξιόλογους ρόλους της είναι στο “Dallas” και στο “Knots Landing” που σίγουρα μπήκε στην ιστορία του κινηματογράφου.

Βρήκε τη μεγαλύτερη αγάπη της ακόμα στο λύκειο. Ήταν ο Τζον Μάρσαλ, τον οποίο παντρεύτηκε σε μια γερμανική στρατιωτική βάση. Το 1969 καλωσόρισαν μια κόρη που ακολούθησε τα επαγγελματικά βήματα της μητέρας της.

Σήμερα, η εξαιρετική ηθοποιός είναι εντελώς αγνώριστη και έχει χάσει για πάντα την παλιά της γοητεία και κομψότητα, όπως παρατηρούν οι απογοητευμένοι θαυμαστές της.

Like this post? Please share to your friends: