“Από μια χοντρή σε μια καυτή!” Αυτή είναι η ομορφιά που έχει γίνει η κληρονόμος του Τραβόλτα και του αείμνηστου Πρέστον, Έλα Μπλου

Η κόρη του Τραβόλτα συγκαταλέγεται στα υπέρβαρα παιδιά των διασήμων από την εφηβεία της! 🥱🙄Αυτοί που την αποκαλούσαν “άσχημη” και “μη ελκυστική” τώρα θέλουν πίσω τα λόγια τους! 😉Γνωρίστε την Ella σήμερα και προσπαθήστε να μην την ερωτευτείτε! 💘🫠Από ένα παχουλό κορίτσι έχει μετατραπεί σε μια καλλονή της οποίας τις νέες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε σε αυτό το άρθρο! 👇

Από την ηλικία των 13 ετών, η κόρη του J. Travolta και της K. Preston συγκαταλέγεται στα παιδιά των διασήμων με παραπανίσια κιλά. Ο κόσμος την αποκαλούσε συνεχώς “παχουλή” και “μη ελκυστική” όντας κάτι παραπάνω από σίγουρος ότι δεν θα άλλαζε ποτέ προς το καλύτερο. Η Ella Bleu έχει κάνει πολλές φορές δημόσιες εμφανίσεις με τον θρυλικό πατέρα της, η εμφάνιση του οποίου προκαλούσε πάντα αίσθηση.

Κάθε φορά που η κοπέλα εμφανιζόταν με τον θρυλικό πατέρα της, ένα κύμα κριτικής την έπληττε και δεχόταν αμέτρητα αρνητικά σχόλια για τη μη τυποποιημένη εμφάνισή της και τα παραπανίσια κιλά της. Τα χρόνια πέρασαν και η οικογένεια ήρθε αντιμέτωπη με τη μεγαλύτερη απώλειά της – το θάνατο της Kelly Preston λόγω καρκίνου.

Το να πούμε ότι η Ella έχει αλλάξει πέρα από κάθε αναγνώριση δεν είναι τίποτα να πούμε. Έχει χάσει πολλά κιλά και είναι έτοιμη να κλέψει την καρδιά οποιουδήποτε άντρα. Σήμερα, είναι 23 ετών και εκατομμύρια αγόρια παγκοσμίως την ονειρεύονται. Ο πατέρας της είναι πραγματικά περήφανος και γι’ αυτήν και είναι χαρούμενος με τα επιτεύγματά της.

“Ο χρόνος κυλάει μπροστά στα μάτια μας!”, “Είναι ο Τραβόλτα πραγματικά 70 ετών; Πόση ώρα έχω κοιμηθεί;”, “Αβίαστα πανέμορφη!”, “Όσοι την αποκαλούσαν “άσχημη” τώρα σίγουρα το μετανιώνουν”, “Τι να πείτε τώρα, μισητές;”, “Είναι αδύνατο να μην την ερωτευτείς!”, “Ένα λαμπρό μέλλον είναι μπροστά μας”.

Like this post? Please share to your friends: