Από τις παλέτες στον παράδεισο: Γυναίκα κατασκευάζει ονειρεμένο κιόσκι από ανακυκλωμένο ξύλο

Μια γυναίκα που ονομάζεται Tanya Woolston μεταμόρφωσε οκτώ παλιές παλέτες σε ένα εντυπωσιακό κιόσκι, δημιουργώντας το τέλειο σημείο για χαλάρωση στην ιδιοκτησία της 🤩🤗 Το απλό αλλά εντυπωσιακό DIY project της ενέπνευσε πολλούς, συγκεντρώνοντας επαίνους και θαυμασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης 👍 Δείτε το αποτέλεσμα σε αυτό το άρθρο 👇

Χρησιμοποιώντας βασικά εργαλεία, όπως ένα καρφωτικό και πένσες, η Tanya αποσυναρμολόγησε τις παλέτες στα συστατικά τους μέρη, τρίβοντάς τες για να απομακρύνει τη βρωμιά και τα συντρίμμια. Άφησε μια παλέτα άθικτη για να χρησιμεύσει ως βάση του κιόσκι, το οποίο τοποθέτησε στο έδαφος και το συνέδεσε με άλλα στοιχεία για να σχηματίσει μια απλή ορθογώνια κατασκευή.

Η Τάνια άνοιξε τρύπες στη δομή για τα καλώδια των φαναριών και σημάδεψε τις περιοχές στα δοκάρια όπου θα κρέμονταν τα φώτα. Στη συνέχεια έβαψε τη βάση και το πλαίσιο σε γκρι χρώμα, δημιουργώντας μια συνεκτική και κομψή εμφάνιση.

Μόλις στέγνωσε το χρώμα, προσάρμοσε τα φώτα και τοποθέτησε ένα παλιό στρώμα, καλυμμένο με ένα σπιτικό αδιάβροχο κάλυμμα, μέσα στο κιόσκι. Οι ταιριαστές μαξιλαροθήκες πρόσθεσαν μια ζεστή πινελιά. Για να απογειώσει την αισθητική, η Tanya ντύθηκε το κιόσκι με ύφασμα, δίνοντάς του μια κομψή εμφάνιση που ταιριάζει σε περιοδικό.

Το αποτέλεσμα είναι ένα όμορφο και φιλόξενο κιόσκι που μοιάζει σαν να ανήκει σε ένα γυαλιστερό περιοδικό, αλλά κάθεται περήφανα σε ένα ταπεινό οικόπεδο ντάκας.

Θα πιστεύατε ότι αυτό το εκπληκτικό δημιούργημα κατασκευάστηκε από μια συνηθισμένη γυναίκα χρησιμοποιώντας ανακυκλωμένα υλικά; Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες και εμπνευστείτε για να δημιουργήσετε τον δικό σας παράδεισο στην πίσω αυλή!

Like this post? Please share to your friends: