“Από τον Κεν στην Μπάρμπι” Η τηλεοπτική διασημότητα Ροντρίγκο Άλβες άλλαξε τελείως και έγινε ένα επιθυμητό κορίτσι

Η Rodrigo, γνωστή πλέον ως Jessica Alves, έκανε 74 χειρουργικές επεμβάσεις για να πετύχει το όνειρό της😭😫Στις διακοπές της, η ξανθιά έδειξε τους στρογγυλεμένους γοφούς της με μπικίνι, προκαλώντας ανάμεικτες αντιδράσεις😬🙄.

Πολλοί γνωρίζουν καλά το μοντέλο Jessica Alves, ειδικά όταν ήταν γνωστή ως Rodrigo Alves. Πρόσφατα αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από τις 74 επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκε για να αποκτήσει την εμφάνιση των ονείρων της․ Ονειρευόταν να είναι μια επιθυμητή και πολυτελής ξανθιά, και αυτό φυσικά κόστισε πολλές οικονομικές και συναισθηματικές δυσκολίες.

Η Τζέσικα δήλωσε με αυτοπεποίθηση ότι είναι η μόνη γυναίκα που μπορεί να ονειρεύεται κάθε άντρας. Στις φωτογραφίες φορούσε ένα μικροσκοπικό μπικίνι αναδεικνύοντας τις στρογγυλεμένες της φόρμες․ Όμως μετά από αυτές τις φωτογραφίες, δεν άρεσε σε όλους τους χρήστες του διαδικτύου η εμφάνισή της.

Πολλοί την επαίνεσαν για τη μοναδική και απίστευτη ομορφιά της, αλλά άλλοι δεν μπορούσαν να καταλάβουν γιατί άλλαξε τόσο πολύ τον εαυτό της με αποτέλεσμα να γίνει λιγότερο ελκυστική.

Οι χρήστες είναι σίγουροι ότι όλα αυτά τα έκανε για τα χρήματα και τη φήμη․ Αναρωτιούνται τι σκέφτονται οι γονείς της μετά από τέτοιες αλλαγές․
Οι απόψεις ήταν πραγματικά διχασμένες: κάποιοι ήταν ενθουσιασμένοι με την ομορφιά της και πολλοί απογοητεύτηκαν βλέποντας πόσο πολύ είχε αλλάξει την εμφάνισή της και ανησυχούσαν ακόμη και για την υγεία της.

Περιμένουμε τις απόψεις σας κάτω από την ανάρτηση όπου μπορείτε να συζητήσετε την εμφάνισή της μαζί με άλλους χρήστες του διαδικτύου․

Like this post? Please share to your friends: