«Αυτός βρήκε την αγάπη, αυτή βρήκε τα χρήματα!» Η τελευταία έξοδος του Ντολφ Λούντγκρεν με τη νεαρή σύζυγό του γίνεται πρωτοσέλιδο

Πέρυσι ο 6️⃣6️⃣χρονος ηθοποιός παντρεύτηκε μια 2️⃣7️⃣χρονη κοπέλα και ανατίναξε το δίκτυο!💥 Ήταν στο 2️⃣0️⃣1️⃣9️⃣ που το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει συνεχώς να κρίνεται για τη μεγάλη διαφορά ηλικίας τους! 🤯🫣 Μια νεαρή personal trainer ήταν αυτή που έκλεψε την καρδιά του Σουηδοαμερικανού ηθοποιού και μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες τους σε αυτό το άρθρο!👇

Η σημαντική συμβολή του D. Lundgren ως αξιόλογου ηθοποιού και πρώην πρωταθλητή καράτε δύσκολα μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο κόσμος τον γνωρίζει από ταινίες όπως «Rocky IV», «Masters of the Universe», «The Expendables» κ.ο.κ. Ωστόσο, ο κόσμος συνεχίζει να αναρωτιέται και για την προσωπική του ζωή, η οποία είναι γεμάτη με σκαμπανεβάσματα.

Ειδικά ο γάμος του με την Emma Krokdal προκάλεσε το ενδιαφέρον και έγινε γρήγορα αντικείμενο συζητήσεων. Το γεγονός ότι υπάρχει σχεδόν 40 χρόνια διαφορά ηλικίας μεταξύ τους, τους καθιστά ένα από τα πιο μη συνηθισμένα και πολυσυζητημένα ζευγάρια της βιομηχανίας.

Το ειδύλλιό τους ξεκίνησε το 2019 και ήταν πέρυσι που παντρεύτηκαν. Ο κόσμος συνεχίζει να υποστηρίζει ότι μοιάζουν περισσότερο με πατέρα και κόρη και όχι με συζύγους. Ο διακεκριμένος ηθοποιός δεν έχει ισχυριστεί ούτε μία φορά ότι η Emma είναι πολύ πιο ώριμη για την ηλικία της και ότι εκείνος βρήκε τα πάντα σε εκείνη. Πρόσθεσε ότι είναι μια «καλή επιλογή» για εκείνον στην Daily Mail.

Οι παπαράτσι τους απαθανατίζουν συχνά δημοσίως, ωστόσο το ζευγάρι σπάνια δείχνει ζεστασιά και στοργή ο ένας προς τον άλλον. Κάποιοι μάλιστα έχουν την άποψη ότι ο γάμος τους είναι απλώς ένα κόλπο δημοσίων σχέσεων που θα τον κάνει να βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας. Τον τελευταίο καιρό, εθεάθησαν μαζί ενώ επέστρεφαν από το γυμναστήριο.

Οι θαυμαστές ελπίζουν ότι υπάρχουν ειλικρινή συναισθήματα μεταξύ τους, ωστόσο μεγάλος αριθμός ανθρώπων συνεχίζει να υποστηρίζει ότι η νεαρή κοπέλα βρήκε μια καλή πηγή χρημάτων και δεν υπάρχει αμοιβαία αγάπη μεταξύ τους.

Like this post? Please share to your friends: