Αυτό είναι συναρπαστικό. Μοναδικός χορός από τον Patrick Swayze και τη σύζυγό του

Οι χορευτικές κινήσεις αποδεικνύουν ότι υπήρχε πραγματικά ένας απίστευτος πνευματικός δεσμός μεταξύ των δύο. 🥹❤️
Το 1994, η μεγάλη ευκαιρία ήταν τα World Music Awards, όταν ο Patrick Swayze και η σύζυγός του Lisa Neem χόρεψαν για πρώτη φορά στην παγκόσμια τηλεοπτική σκηνή το “All the Man That I Need” της Whitney Houston.
Μόλις λίγα χρόνια έχουν περάσει από την κυκλοφορία της συγκλονιστικής ταινίας “Dirty Dancing”. Ο Πάτρικ βρισκόταν στο απόγειο της καταπληκτικής αναγνώρισής του, οπότε ο χορός άφησε μια μακρόχρονη εντύπωση.

Παρόλο που το “Dirty Dancing” είχε αρχικά σχεδιαστεί ως μια ταινία χαμηλού προϋπολογισμού, η ανδρεία των πρωταγωνιστών την έκανε μια από τις ταινίες με τη μεγαλύτερη αύξηση παγκοσμίως, ενώ από το 1987 έως το 2009 ήταν η ταινία με τη μεγαλύτερη αύξηση στην οικιακή προβολή παγκοσμίως. Αυτή η ταινία και η λαμπρότερη προσωπικότητά της, ο ελκυστικός ηθοποιός αλλά και παθιασμένος χορευτής Patrick Swayze θα παραμείνουν μόνιμα στις καρδιές μας.

Και σήμερα αυτό το κλιπ έχει ακόμα πιο ισχυρή εντύπωση μετά το θάνατο του Swayze το 2009.
Οι αρμονικές και χαλαρές χορευτικές κινήσεις αποδεικνύουν ότι υπήρχε πραγματικά ένας απίστευτος πνευματικός δεσμός μεταξύ των δύο. Το γεγονός ότι ο Patrick λάτρευε τη γυναίκα του. Και η αγάπη τους δεν ξεθώριασε ούτε δευτερόλεπτο στα 24 χρόνια γάμου.
Συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 1970. Ο Πάτρικ ήταν τότε μόλις 18 ετών και η Λίζα ήρθε να χορέψει με τη μητέρα της.

Παρατηρήσατε πόσο ενεργητικά αντέδρασε η Whitney Houston και πώς χειροκρότησε μετά το χορό; Αυτό είναι συναρπαστικό.
Ο γάμος του Πάτρικ και της Λίζα σίγουρα έγινε στον παράδεισο. Σας άρεσε η μεγαλοπρέπεια αυτού του απίστευτου ζευγαριού;

 

Like this post? Please share to your friends: