Αυτό που έκανα όταν η αδελφή μου και ο φίλος της με κάλεσαν σε ένα φανταχτερό εστιατόριο και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν στην τουαλέτα όταν ήρθε η ώρα να πληρώσουν το λογαριασμό θα σας αφήσει άφωνους.

Είχα ένα δικό μου μάθημα να της δώσω και μπορείτε να δείτε τι έκανα σε αυτό το άρθρο!

Μια χρήστης του δικτύου μοιράστηκε μαζί μας την ενδιαφέρουσα ιστορία της. Η ηρωίδα μας συνάντησε την αδελφή της σε ένα πολυτελές εστιατόριο, η οποία γνώριζε τις υψηλές τιμές αλλά παρόλα αυτά πρότεινε να πάτε εκεί και να απολαύσετε ένα ωραίο γεύμα. Η αδελφή είχε έρθει και με τον φίλο της.

Πήγαν εκεί ως οικογένεια. Όταν είχαν ήδη τελειώσει, η αδελφή της και ο φίλος της εξαφανίστηκαν ξαφνικά. Ήταν ακριβώς πριν από την ώρα που έπρεπε να μοιραστούν το λογαριασμό. Η ηρωίδα μας έσπευσε να επικοινωνήσει με την αδελφή της και να την προειδοποιήσει ότι αν δεν επέστρεφε, θα αντιμετώπιζε νομικές ενέργειες.

Όταν η αδελφή δεν εμφανίστηκε πια. Την επόμενη μέρα η αδελφή επικοινώνησε μαζί της και, σαν να μη συνέβη τίποτα, περίμενε να έχει απλά καλύψει το γεύμα εξηγώντας της ότι κάτι επείγον συνέβη. Η ηρωίδα μας ισχυρίστηκε ότι ποτέ δεν συμφώνησε να πληρώσει.

Οι περισσότεροι χρήστες του δικτύου χάρηκαν που η κοπέλα συμπεριφέρθηκε με αυτόν τον τρόπο προσθέτοντας ότι η συμπεριφορά της αδελφής της και του φίλου της ήταν απλά γελοία.

Like this post? Please share to your friends: