Αυτό συνέβη στα υιοθετημένα παιδιά του Κρουζ και της Κίντμαν χρόνια μετά τον χωρισμό του ζευγαριού του Χόλιγουντ

Πριν από 3️⃣0️⃣ χρόνια υιοθέτησαν δύο παιδιά από ένα ορφανοτροφείο! 🥹😍Όμως, η αγάπη τους δεν έζησε για πολύ! 💔😭 Η χολιγουντιανή ηθοποιός τους ξέχασε μετά το διαζύγιο! 😢😧Οι γλυκούληδες μεγάλωσαν των οποίων τις νέες φωτογραφίες μπορείτε να βρείτε σε αυτό το άρθρο! 👇

Ήταν από τα πιο εμβληματικά, θρυλικά και πολυσυζητημένα ζευγάρια της δεκαετίας του 1990. Ωστόσο, τίποτα δεν διαρκεί για πάντα, το ίδιο και ο έρωτάς τους. Δεν είναι πλέον μυστικό ότι οι σύζυγοι δεν μπορούσαν να αποκτήσουν βιολογικά παιδιά, οπότε υιοθέτησαν δύο παιδιά που έφεραν μόνο χαρά και ευτυχία στη συζυγική τους ζωή.

Παρ’ όλα αυτά, η στάση της Kidman απέναντι στα παιδιά τους άλλαξε ριζικά λίγο μετά το διαζύγιο. Φαινόταν να τα ξεχνάει και να μην ενδιαφέρεται πια γι’ αυτά. Ο Τομ ανέλαβε πολύ μεγαλύτερο ρόλο στην ανατροφή τους, αφού η μητέρα τους ήταν πάντα «απασχολημένη» ταξιδεύοντας και ευρισκόμενη στα γυρίσματα.

Πιστεύεται ότι ο κύριος λόγος του διαζυγίου τους είναι η εμμονή του Cruise με τη Σαϊεντολογία, η οποία δεν άρεσε καθόλου στην Kidman και δεν ήθελε να βυθιστούν και τα παιδιά της σε αυτή. Πλέον, έχουν ήδη μεγαλώσει και ζουν ξεχωριστή ζωή από τους γονείς τους.

Like this post? Please share to your friends: