“Βαθιά στην κατάθλιψη, μόνο δέρμα και κόκαλα!” Έτσι μοιάζει και ζει η Νάταλι Πόρτμαν μετά το διαζύγιο

Ήταν τον Ιούλιο 2️⃣0️⃣2️⃣3️⃣ όταν η είδηση για το διαζύγιό τους έφτασε στο δίκτυο! 💥😲 Μετά από πάνω από μια δεκαετία γάμου και την υποδοχή δύο παιδιών, ανακάλυψε ότι ο Millepied την απατούσε! 💔😰 Οι παπαράτσι βιντεοσκόπησαν για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό την Πόρτμαν και προκάλεσαν σάλο στους θαυμαστές της! 🤯😤 Καλύτερα να καθίσετε πριν δείτε τις πρόσφατες φωτογραφίες της σε αυτό το άρθρο! 👇

Ήταν στα γυρίσματα της ταινίας “Μαύρος κύκνος” που συνέβη η χημεία μεταξύ των δύο αυτών που οδήγησε στον δεκαετή γάμο τους και στον ερχομό δύο παιδιών. Ήταν ένα ιδανικό και υποδειγματικό ζευγάρι στα μάτια των θαυμαστών τους για τους οποίους ήταν μεγάλη έκπληξη να τους χτυπήσει η είδηση για τον επίσημο χωρισμό τους.

Ο λόγος του χωρισμού τους έγινε η απιστία του άνδρα. Οι φήμες για την ερωτική του σχέση με άλλη άφησαν τους πάντες άφωνους. Οι θαυμαστές δεν ήξεραν αν θα τα ξαναβρούν ή όχι και η εμβληματική ηθοποιός δεν μπόρεσε να τον συγχωρέσει και έβαλε τέλος στην ένωσή τους. Ο Γάλλος χορευτής και χορογράφος δεν μπόρεσε να κερδίσει τη συγχώρεσή της.

Πολλοί αναρωτιόντουσαν πώς μοιάζει και ζει η Πόρτμαν μετά το σκανδαλώδες διαζύγιο και ιδού. Η σταρ του κινηματογράφου φάνηκε να έχει χάσει αισθητά βάρος καθώς και την παλιά της φρεσκάδα και ελαστικότητα. Είναι αυτονόητο ότι το διαζύγιό τους την έχει επηρεάσει.

“Αυτό μπορεί να κάνει το διαζύγιο!”, “Μόνο ένας τυφλός θα μπορούσε να την απατήσει”, “Απλά δεν ήξερε τι να κάνει με αυτή την ομορφιά”.

Like this post? Please share to your friends: