«Βρες της ένα νέο στυλίστα!» Το πρόσφατο outing της Selena Gomez κάνει πρωτοσέλιδα

Οι θαυμαστές τρομοκρατήθηκαν βλέποντας την Gomez με φούστα «γιαγιάς» και παλιομοδίτικα παπούτσια!😳 Όλοι άρχισαν να την συμβουλεύουν να αλλάξει στυλίστα μέχρι να είναι πολύ αργά! 🤬🤯Το ρούχο τόνιζε τους χοντρούς μηρούς και τη μεγάλη μέση της! 🤫🫣Προσπαθήστε να μην απογοητευτείτε όταν δείτε τις φωτογραφίες σε αυτό το άρθρο! 👇

Η ζωή και η εμφάνιση αυτής της σταρ δεν έπαψαν ποτέ να αποτελούν αντικείμενο έντονης συζήτησης. Για όσους δεν γνωρίζουν, η ποπ τραγουδίστρια παλεύει εδώ και καιρό με τον λύκο, ο οποίος έχει μια σειρά από παρενέργειες μεταξύ των οποίων είναι η γρήγορη αύξηση και απώλεια βάρους της.

Ειδικά η ανακοίνωσή της για το νέο της ειδύλλιο την έχει κάνει μια πιο πολυσυζητημένη σταρ που βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Αν πάρουμε την τελευταία της έξοδο, αυτή δεν άφησε καθόλου όλους ικανοποιημένους. Ενώ όλοι συζητούν για την επερχόμενη γονεϊκότητα του Bieber και της Hailey, η εμφάνιση της Gomez αξίζει και αυτή την προσοχή μας.

Εμφανίστηκε με μια γαλάζια ζακέτα, ένα μαύρο τοπ, μια παλιομοδίτικη φούστα με μοτίβο και εντυπωσιακά κόκκινα παπούτσια. Κανείς δεν έχασε την ευκαιρία να κρίνει την αίσθηση του στυλ της προσθέτοντας ότι τέτοιες αποτυχημένες επιλογές μόδας την κάνουν να δείχνει μεγαλύτερη.

«Μήπως έπιασε αυτή τη φούστα από τη γκανιότα της;», «Βρείτε έναν νέο στυλίστα, παρακαλώ!», «Πώς μπορούμε να το ξεχάσουμε αυτό;», «Το να απογοητευτώ δεν ήταν στα σχέδιά μου».

Like this post? Please share to your friends: