“Βρώμικα μαλλιά και κοκκινισμένο πρόσωπο” Αυτό έκαναν ο ανθυγιεινός τρόπος ζωής και η κατάθλιψη στον έρωτα του Κομπέιν

Ήταν τόσο όμορφη που ακόμα και η καρδιά του Κομπέιν της ανήκε! 🫠💘 Δυστυχώς, η ομορφιά της ανήκει πλέον στο παρελθόν! 🤫😬Ο τρόπος που έχει αλλάξει δεν ξεφεύγει από την προσοχή κανενός! 😮🤔 Για νέες φωτογραφίες – δείτε το άρθρο! 👇👇👇

Η Courtney Love ήταν κάποτε μια επιθυμητή και επιτυχημένη ροκ σταρ, της οποίας η εξωπραγματική ομορφιά και το ασύγκριτο χάρισμα μπορούσαν να αιχμαλωτίσουν ακόμα και την καρδιά του ηγέτη των Nirvana. Κοιτάζοντας τις πρόσφατες φωτογραφίες της, γίνεται δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι πρόκειται για ένα και το αυτό πρόσωπο.

Αυτά τα σκανδαλώδη στιγμιότυπα των παπαράτσι καθιστούν σαφές ότι ο ανθυγιεινός τρόπος ζωής έχει καταβάλει το τίμημά του στην 59χρονη ερμηνεύτρια. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι δείχνει πολύ μεγαλύτερη και ο χρόνος ήταν ανελέητος μαζί της. Ακόμα και οι πιο πιστοί θαυμαστές της δύσκολα αναγνώρισαν την Love εδώ.

“Τι της συμβαίνει;”, “Έχει αφήσει τελείως τον εαυτό της”, “Ο Kurt θα απογοητευόταν αν την έβλεπε εδώ”, “Δεν είναι να απορεί κανείς που μοιάζει απαίσια”, “Αφήστε με να το ξεχάσω αυτό!”.

 

Like this post? Please share to your friends: