“Βυθισμένα μάτια, ρινικά μαλλιά και κρεμασμένο δέρμα!” Η κόρη του Αλέν Ντελόν έδειξε τον 89χρονο πατέρα της και ανατίναξε το δίκτυο

Πίσω στο 1️⃣9️⃣6️⃣0️⃣s οι γυναίκες τον αποκαλούσαν τον πιο σέξι ηθοποιό εν ζωή και οι άντρες τον ζήλευαν! 😏💯 Τα χρόνια πέρασαν και ο κάποτε πιο επιθυμητός ηθοποιός έχει ήδη γίνει 8️⃣9️⃣, μπορείτε να το πιστέψετε; 😧🤯Οι θαυμαστές τρομοκρατήθηκαν βλέποντας το είδωλό τους να γερνάει μέχρις αγνώστου! 😨 Για τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες του – δείτε το άρθρο! 👇

Η Anoushka Delon, η κληρονόμος ενός από τους πιο επιθυμητούς ηθοποιούς όλων των εποχών, έδειξε τον εμφανώς γερασμένο πατέρα της και αναστάτωσε το δίκτυο. Όσο κι αν φαίνεται περίεργο, το είδωλο του κινηματογράφου έχει ήδη κλείσει τα 89 του χρόνια και δεν θυμίζει πια τον μάτσο που ήταν κάποτε.

Ο κινηματογραφικός αστέρας που κέρδισε τις καρδιές εκατομμυρίων ανθρώπων ήταν ένας από τους τιτάνες της χρυσής εποχής του γαλλικού κινηματογράφου, του οποίου η σημαντική προσφορά δύσκολα μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Τα σαγηνευτικά γαλάζια μάτια του, η ομορφιά και το χάρισμά του ήταν πέρα για πέρα.

Ωστόσο, η ηλικία είχε άλλα σχέδια. Ο Ντελόν υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο μετά το οποίο η κατάσταση της υγείας του άφησε πολλά περιθώρια. Τα τρία παιδιά του ανησυχούν έντονα και αρνούνται να αφήσουν τον πατέρα τους μόνο του έστω και για ένα δευτερόλεπτο. Η κληρονόμος του Anoushka έδωσε μια ενημέρωση για τον πατέρα της και άφησε άφωνους τους θαυμαστές του.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Anouchka Delon (@anouchkadelon)

Εμφανίστηκε με πολλές βαθιές ρυτίδες, βυθισμένα μάτια και εντελώς γκρίζα μαλλιά. Να πούμε ότι το να τον βλέπουμε να δείχνει τόσο δυστυχισμένος ήταν απογοήτευση για τους θαυμαστές δεν είναι τίποτα να πούμε.

Like this post? Please share to your friends: