“Γάμος ενός 82χρονου με μια 29χρονη!” Ο Αλ Πατσίνο απογοήτευσε τους θαυμαστές του, καθώς απαθανατίστηκε με τη νεαρή σύζυγό του

“Πώς κοιμάται αυτή η καλλονή μαζί του;” 🤦🏻‍♀️It είναι αβάσταχτο να φανταστεί κανείς ότι περιμένει παιδί από αυτόν τον μαραμένο γέρο man🤰🏻👴🏻In στη φωτογραφία μοιάζουν σαν μοντέλο με ζητιάνο!🤢Πεπειστείτε, βλέποντας το τυχαίο photos⬇️

Ο ηθοποιός Al Pacino εξέπληξε για άλλη μια φορά τους θαυμαστές του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διάσημος ετοιμάζεται να γίνει πατέρας και όλα αυτά σε ηλικία 82 ετών! Σύζυγός του είναι η Noor Alfallah, μια νεαρή κοπέλα με την οποία ο Pacino άρχισε να βγαίνει πριν από αρκετά χρόνια. Ο Αλ Πατσίνο θεωρείται ο αδιαμφισβήτητος πρωταθλητής του Χόλιγουντ, σπάζοντας τα ηλικιακά όρια και εκπλήσσοντας τους πάντες.

Παρά το γεγονός ότι και ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο έγινε πατέρας σε μεγάλη ηλικία, εξακολουθεί να είναι τρία χρόνια νεότερος από τον Αλ Πατσίνο. Υπήρξαν πολλές θετικές αντιδράσεις μεταξύ των θαυμαστών σχετικά με την πατρότητα του Al Pacino. Ένας από τους θαυμαστές του ηθοποιού σημείωσε ότι η διαφορά ηλικίας μεταξύ του αστέρα του Χόλιγουντ και της συζύγου του Noor φαίνεται ακραία.

Ένας άλλος θαυμαστής έγραψε ότι όταν το παιδί αποφοιτήσει από το λύκειο, ο ηθοποιός θα είναι 100 ετών. Η γέννηση του μωρού αναμένεται σύντομα, καθώς η Noor είναι ήδη οκτώ μηνών έγκυος.

Ο διάσημος ηθοποιός αποφάσισε να μην παντρευτεί ποτέ, αλλά έχει ήδη τρία παιδιά. Το 1989, η αγαπημένη του Jana Tarrant έφερε στον κόσμο τη μεγαλύτερη κόρη του. Και το 2001, η Beverly D’Angelo, η δεύτερη ερωμένη του ηθοποιού, τον ενθουσίασε γεννώντας τις δίδυμες κόρες Olivia και τον γιο Anton.

Like this post? Please share to your friends: